Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Servicefirmaet

Full-service rengøringsfirma på Andelsportal.dk

Andelsportal.dk har indgået et samarbejde med Servicefirmaet, som leverer rengøring og andre serviceydelser til andelsboligforeninger, offentlige kontorer og institutioner, byfornyelsesselskaber samt private firmaer og personer.

Deres mål at skabe tillid og tryghed omkring deres serviceydelser, så deres kunder ikke behøver spekulere på at det aftalte bliver udført ordentligt – og til tiden. De fleste kunder hos Servicefirmaet vælger nemlig at indgå en serviceaftale, som nøjagtigt beskriver hvilken rengøring eller ydelse der skal udføres, samt hvor og hvornår.

For at sikre leveringen af kvalitet og punktlighed, har Servicefirmaet valgt at tilknytte et hold faste medarbejdere og en driftsleder til hver enkelt serviceaftale. Dermed mindsker risikoen for misforståelser og de opnår et bedre samarbejde med kunden.

Servicefirmaet beskæftiger sig inde for følgende arbejdsområder:

* Ejendomsservice
* Kontor- og produktionsrengøring
* Byggerengøring
* Specialreng./ opskuring af gulve
* Vinduespolering
* Glatførebekæmpelse
* Grøn service
* Flytteservice
* Klargøring af boliger

Hvis din forening gerne vil have en dygtig og professionel partner kan Andelsportal.dk anbefale Servicefirmaet. De kommer gerne ud til et uforpligtende møde og fortæller mere om hvem de er, samt deres holdning til et godt og tillidsfuldt samarbejde.

Ønsker I flere oplysninger om deres service, tilbud, priser m.m. er I velkommen til at kontakte Servicefirmaet på telefon 32 52 30 74 eller klikke ind på www.service-firmaet.dk og se hvad de tilbyder.