Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Scandinova Flise

Flytbart flisegulv

Faenza Clip Tile er navnet på verdens første flise, der kan lægges helt uden brug af fliseklæber og fugemasse

Et flisegulv har hidtil været betragtet som en permanent løsning, fordi det er besværligt og omkostningskrævende at lægge det – og især at fjerne det igen.

Men nu vil en ægte verdenssensation på flisemarkedet totalt ændre denne opfattelse og gøre flisegulvet lige så fleksibelt som mange andre gulvtyper. Nyheden hedder Faenza Clip Tile og adskiller sig fra alle andre fliser ved, at det meste af håndværkerarbejdet er indbygget i flisen. Den kan således lægges helt uden brug af fliseklæber og fugemasse, og gulvet kan let og hurtigt klikkes sammen og skilles ad igen lige så tit, man ønsker. Flisegulvet er med andre ord blevet flytbart og kan lægges svømmende på et hvilket som helst stift og plant underlag.

Hemmeligheden ligger i, at flisen på undersiden har en lyddæmpende pvc-belægning med skridsikre gummistrimler, der erstatter den traditionelle fliseklæber. Og på siderne har flisen en integreret gummitætningsliste, der er vandtæt og erstatter fugemassen. Fliserne kan herefter samles næsten som legoklodser med en slagsklods og en hammer. Og skilles ad igen ved håndkraft – lynhurtigt og helt uden svineri.

Faenza Clip Tile produceres i Italien og importeres og forhandles af A/S Scandinova Flise Design i Herlev. Importøren forventer, at flisenyheden først og fremmest er interessant for den del af forretningsverdenen, som ønsker en fleksibel og eksklusiv gulvbelægning – eksempelvis til messestande, i stormagasiner, varehuse og andre butikker, i restauranter og cafeer samt på kontorer og klinikker. Men også det private boligmarked kan få stor glæde af nyheden, fordi omkostningerne til lægningen og det medfølgende svineri er meget mindre end ved traditionelle fliser.

Selve flisen er af porcellenato-typen med en integreret glasur, der giver et meget slidstærkt og rengøringsvenligt produkt. Faenza Clip Tile måler 31 x 31 centimeter, og flisen fås i seks forskellige farver. Den vejledende udsalgspris er 699 kroner per kvadratmeter – inkl. moms.

For at høre nærmere er du velkommen til at kontakte Scandinova Flise designs på telefon 4450 1160 eller klikke ind på www.flisedesign.dk og læse mere om deres nyheder og produkter.