Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Salgstræning i Alperne

I samarbejde med Scandinavian Business Partneres arrangerer Ejerportal.dk et salgstrænings- og markedsføringskursus. Det er ikke et traditionelt kursus, det er meget mere.
Det succesfulde salgstræningskoncept tager udgangspunkt i det voksende krav om at tilføre værdier til både kunder og egen virksomhed. Se betydningen af “up to date” træning i salgsprocesser og styrkelsen af selvtilliden gennem sport, her ved skitræningen der er niveauopdelt, så alle kan deltage – udbytterigt for både den mindre og mere erfarne på ski og/eller som sælger.

Mål og udbytte

At sætte dig som virksomhedsejer og/eller dine sælgere i stand til at kombinere salgsteknik, salgspsykologi og fysisk velbefindende til at skab e øget salgsresultat. Identificere kontaktniveauer og beslutningstagere, samt at gennemføre succesfulde salgsforhandlinger i alle faser og udbygge gode personlige relationer ved langvarigt partnerskab i salg til kunden.

Kursusindhold

Hvordan sikre vi at nye og eksisterende kunder får tilstrækkeligt kendskab til de arbejdsopgaver og serviceydelser, som vi i dag udfører og tilbyder? Hvordan tilbyder vi vores eksisterende kunder nye arbejdsopgaver og serviceydelser som vi i dag ikke udfører og tilbyder? Hvordan forøger vi vores salgt til eksisterende – og nye kunder ved brug af eksempelvis salgsbrochurer, annoncer, salgsbrev, udstillinger, presseomtale o.l. aktiviteter? Hvordan udformer vi vores skriftlige tilbud tilstrækkeligt interessant og proffesionelt? Hvordan er vores image – tilstrækkeligt godt, eller kan vi forbedre dette? Hvordan udnytter vi vores brevpapir, skiltning, logo etc. i markedsføring? Hvilken betydning har en tilstrækkelig og ordentlig telefonbetjening? Hvordan opfanger vi hurtigt nok købssignaler fra kunder og potentielle kunder? Hvorfor er salgsviden vigtigt?

En god virksomhedejer/sælger:

Vinder “de første 4 minutter” Kender og tror på sit produkt Har en høj og bred faglig viden Er troværdig, ærlig og en god rådgiver Er en god lytter, er positiv og har et godt humør Forstår at hjælpe kunden Er intersseret Har gennemslagskraft Er smilende og har øjenkontakt Kan sælge igen til samme kunde kan sælge trykhed, tillid, glæde og fordele Kan sælge til den rigtige pris

Fakta og tilmelding

Målgruppe:
Den selvstændige virksomhedejer og sælgere

Kursus 1

  • Lørdag d. 14.01
  • Onsdag d. 18.01

Kursus 2

  • Lørdag d. 11.03
  • Onsdag d. 15.03 

Transport: Fly med valgfri destination Kastrup eller Billund

Afgang: Kastrup kl. 6.45 & Billund kl. 7.25

Ankomst: Kastrup kl. 22.00 & Billund kl. 21.25

Sted: Zillertal midt i Tyrol. Et af Østrigs største skiområder

Kursusperiode: 5 dage kr. 7965,- ekskl. moms

Kursusprogram:

  • kl. 8.00 – 11.30 aktiv konference
  • kl. 11.30 – 17.30 på ski . udvikling af gennemslagskraft
  • kl. 18.00 refleksion og feedback

I prisen indgår: Flytransport, bus lufthavn hotel, indkvartering på hyggeligt østrigsk hotel i dobbeltværelse, halvpension – ekskl. drikkevarer, 5 dages liftkort, ski-support, salgstræning og kursusmateriale

Scandinavian Business Partneres tilbyder kurser inden for personlig udvikling, teambuilding, salg, markedsføring og forhandlingsteknik. Kurserne tager udgangspunkt i kreative og energiskabende processer, som sikre styrke og vækst for den enkelte virksomhed. www.sbp.dk.