Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Renoveringspuljen: 10.000 ansøgninger nu behandlet og tempoet øges dag for dag

10.000 ansøgninger til renoveringspuljen er nu behandlet. Det svarer til, at renoveringsprojekter for 330 mio. kr. kan sættes i gang. Antallet af sagsbehandlere øges med 50% for at øge tempoet i sagsbehandlingen yderligere.

Direktør i Erhvervs- og Byggestyrelsen Finn Lauritzen:
-Målet med renoveringspuljen er at få sat gang i byggebranchen. Vi sætter nu endnu flere kræfter ind for at få behandlet de mere end 100.000 ansøgninger. Det sker ved at øge antallet af sagsbehandlere med 50% – altså fra godt 50 til ca. 75 personer. Vi kan se, at tempoet øges dag for dag efterhånden, som medarbejderne kommer ind i de nye rutiner. Når de nye sagsbehandlere starter på mandag, kan vi derfor behandle 2.000 ansøgninger om dagen. 106.000 har søgt om tilskud fra renoveringspuljen.

Der er nu behandlet 10.000 ansøgninger. Heraf har 8.000 borgere fået tilsagn og kan gå i gang med de planlagte renoveringsarbejder.
Hidtil har Erhvervs- og Byggestyrelsen afvist ca. 3 pct. af ansøgningerne, enten fordi der søges om tilskud til arbejder, som ikke er tilskudsberettigede (fx garager og udestuer) eller fordi ansøger ikke bor i den bolig, hvor arbejderne skal udføres, blandt andet fordi det er et sommerhus.  

Sagsbehandlerne har også besvaret spørgsmål og andre henvendelser til renoveringspuljens elektroniske postkasse. 25.000 henvendelser er besvaret og der er nu ikke længere ventetid på svar om puljen fra Erhvervs- og Byggestyrelsen.
Der er stadig penge i puljen. Med den nuværende søgning forventes puljen at være brugt op i næste uge.

Kilde: Erhvervs- og Boligstyrelsen