Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Renover din andel og få et hurtigt salg

Hvis man ønsker at komme hurtigt af med sin andelsbolig, kan man med fordel foretage mindre og større renoveringer, der i sidste ende kan medføre et hurtigt salg, hvor du undgår en lang liggetid.

I disse krisetider på boligmarkedet og andelsboligmarkedet er det ikke ualmindeligt, at boliger står til salg i 6-12 måneder. Årsagen til de lange liggetider er de alt for få købere sammenlignet med det høje antal af udbudte boliger.

En anden vigtig årsag er boligernes stand, som køberne naturligvis lægger vægt på. Her kan man som sælger med fordel foretage renoveringer, der kan fremskynde et hurtigt salg.

Maling gør meget

Det at male sin lejlighed, gerne i en neutral hvid farve, betyder meget og er absolut et plus. Så de små ting kan bestemt betyde meget for et hurtigt salg, hvad enten det er maling eller afslibning af gulve. Lejligheden skal blot fremstå pæn og attraktiv, så er der gode chancer for et hurtigere salg, siger direktør hos Andelsboligmæglerne, Jan Nyby, der tilføjer, at en god gammeldagsoprydning, hvor overflødige ting og møbler bliver fjernet, også betyder meget.

Andelsboligmæglerne sælger kun andelsboliger.

Nyt køkken og bad er attraktivt

Ifølge Andelsboligmæglerne er der stor interesse for nyrenoverede lejligheder, da de tager sig pænt og attraktivt ud, hvilket mange efterspørger. Derfor kan det være klogt at ofre lidt penge på at renovere køkkenet eller badeværelset, hvis man vil slippe for de lange liggetider og i stedet opnå et hurtigt salg. Men spørgsmålet er, om udgiften i forbindelse med renoveringen kan tjene sig ind ved et salg.

Chancer for et hurtigt salg

I det nuværende marked kan man ikke være sikker på, at ens investering kan tjenes ind ved et salg. Men renoverer man sin bolig, er der større chancer for, at der ikke kan forhandles om udbudsprisen. Men et hurtigt salg er bestemt muligt, hvis renoveringsarbejdet er lavet ordentligt.

Hvis du står over for at skulle sælge din andelsbolig, men gerne vil foretage større eller mindre renoveringer, inden den sættes til salg, kan du gratis og uforpligtende indsende din opgave via Andelsportal.dk. Herefter vil du modtage tre kvalificerede tilbud fra vores netværk af landsdækkende leverandører.

I dag bliver ca. 20 procent af alle andelsboliger, der er til salg, solgt efter én måned på markedet.

Dét kan være klogt at renovere, inden du sætter boligen til salg:
– Mal lejligheden hvid.- Afslibning af gulve.- Renover køkken og bad, så rummene fremstår pæne og indbydende.- Sørg for, at vægge, lister og karme fremstår pæne og lyse.