Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Pressemeddelelse

Boligportaler sikrer mod karteller

Boligejere kan undgå prisaftaler og karteller, når de lægger deres håndværkeropgaver i udbud på Internettet.

Set i lyset af de seneste begivenheder omkring karteller i VVS-branchen, er det som bygherre vigtigt, at sikre sig mod prisaftaler og karteller. Den sikkerhed kan højnes væsentligt, hvis håndværkeropgaven bliver lagt i udbud på Internettet. På boligportalerne Ejerportal.dk og Andelsportal.dk videregiver de nemlig aldrig oplysninger, om hvem der er med i udbudsrunden til andre end bygherre selv.

Bygherre sikres herved mod prisaftaler og får alt andet lige det bedste tilbud på håndværkeropgaven. På Andelsportal.dk og Ejerportal.dk kan private boligejere og boligforeninger lægge deres håndværkeropgaver i udbud. Efterfølgende får bygherre op til 3 tilbud på den udbudte opgave og kan vælge det bedste og billigste tilbud.

AB Gruppen ApS, som driver portalerne, sikrer samtidig at de omkring 2500 leverandører og håndværkervirksomheder, der på landsplan er tilknyttet portalerne, lever op til bygherres forventninger. Det sker bl.a. ved tilbagemeldinger fra bygherre efter opgaven er blevet løst, og eventuelle brodne kar bliver efterfølgende slettet fra systemet.

For at servicere bygherre og håndværkere bedst muligt, har AB Gruppen ApS derudover indgået en aftale med Håndværksrådet og Forbrugerrådet, som har udarbejdet en forbrugeraftale omkring byggeri. Forbrugeraftalen bliver sendt til samtlige bygherrer og kan med fordel udfyldes sammen med håndværkeren, så begge parter ikke er i tvivl om, hvad der er aftalt forud for arbejdets start.

Andelsportal.dk og Ejerportal.dk, som drives af AB Gruppen ApS, servicerer landets boligejere med bl.a. gratis rådgivning, nyheder på boligmarkedet og arbejdsopgaver i udbud. I 2005 har portalerne videreformidlet opgaver for mere end kr. 400 millioner og når året af omme påregnes en videreformidling i størrelsesorden kr. 1. milliard. Portalerne har over 15.000 månedlige brugere.

Kontakt direktør Martin Borgstrøm på telefon 7733 4000 eller mb@abgruppen.dk for mere information og billedmateriale – www.andelsportal.dk & www.ejerportal.dk.

AB Gruppen
Pressemeddelelse for Andelsportal.dk og Ejerportal.dk
4. august 2005 1. version