Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Post Danmark forventer postkasse-boom

Boligejere og -foreninger i Danmark mangler stadig at sætte små 300.000 postkasser op, men hos Post Danmark forventer de en vild slutspurt, så postkasserne når op til årsskiftet.

Post Danmark er EU’s hurtigste. Sådan promoverede virksomheden sig selv i 2005 og nu håber de, at deres fart har smittet af på landets andelsboligforeninger. I hvert fald tror Post Danmark stærkt på, at de små 300.000 postkasser, der stadig mangler at blive sat op i Danmark, er oppe inden nytår.

– Jeg tror, at mange venter til sidste øjeblik, så de får posten ind ad brevsprækken så længe som overhovedet muligt, siger Post Danmarks vicedirektør, Søren Ravn Jensen, til Andelsportal.dk.

Må sende posten returIfølge Postloven fra 2004 skal alle etageejendomme have et centralt placeret postkasseanlæg i stueetagen fra 31. december 2009. Ellers risikerer de, at beboerne ikke får leveret deres breve. Så langt håber Post Danmark dog ikke, at de skal gå.

– Vores bude får i første omgang at vide, at de skal omdele som hidtil, og så må vi tage en snak med de boligejere, der ikke har sat brevkasser op. Men nu venter vi og ser, hvor slemt problemet er. Loven giver os hjemmel til at sende posten retur, men jeg tror, at hovedparten når at få sat dem op, vurderer Søren Ravn Jensen, der dog indrømmer, at han afventer det nye år med spænding.

– Selvfølgelig er jeg spændt, men jeg håber, at boligejerne er opmærksomme på det her. Mange steder skal de jo også tage hensyn til krav fra for eksempel brandmyndighederne, så det kan godt tage lidt tid. Derfor kan vi kun opfordre til, at de får bestilt deres brevkasser snarest, siger Post Danmarks vicedirektør til Andelsportal.dk.

Post Danmark har netop sendt en folder ud til alle boligforeninger i Danmark, hvor de giver en påmindelse om, at postkasserne skal være sat op ved årets udgang.