Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ove. H. Svensson & Søn

Stukkatørarbejde – Jeres bygnings signatur

Den landsdækkende stukkatørvirksomhed Ove H. Svensson & Søn er en familieejet virksomhed, har eksisteret i 75 år. Firmaet har lige fra starten lagt vægt på at levere kvalitetsarbejde og beskæftiger derfor kun udlærte stukkatører. Du møder derfor dygtige folk, som er veluddannede i det traditionsrige og århundrede gamle stukkatørfag.

På baggrund af deres store erfaring er Ove H. Svensson & Søn i stand til at udføre alt – lige fra de mindste til de største opgaver. Derfor udfører de lige så gerne mindre opgaver for private (villaer, lejligheder m.m.), som store opgaver – eksempelvis på hele ejendomme.

Ove H. Svensson & Søn er landsdækkende og de udfører stukarbejde i gips og kunst-sten, såsom:
– Stuklofter
– Forme til støbning
– Facadeudsmykning
– Model- og figurarbejde
– Afformning, modellering og nystøbning af skadede bygningsdele

Herudover er de særligt specialiserede i at udbedre svampe-, brand- og vandskader, for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner.

Ove H. Svensson & Søn’s værksted er åbent for besøg og du er derfor altid velkommen til at se og studere de mange forskellige rosetter og gesimser, de har forme og modeller til. Har de ikke lige det, du søger, kan opgaven løses efter foto, tegning eller efter dit ønske.

Da Ove H. Svensson & Søn ønsker at kunne tilbyde dig bedst mulige service er det en fordel, hvis du kontakter dem før du kommer forbi på telefon 38 71 91 38. I er også mere end velkommen til klikke forbi på www.ohs-stuk.dk og få mere inspiration.