Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Nyt Gå-hjem-møde om altaner i august

Invitation til Gå-hjem-møde om altaner


Kære Andelshaver og -forening

I samarbejde med HSK Altaner A/S og Amagerbanken afholdte Andelsportal.dk et meget succesfuldt gå-hjem-møde om altaner på Christianshavn i juni måned.
Da mødet var overbooket holder vi et nyt, torsdag den 9. august hos Amagerbanken på Christianshavn. Mødet omhandler etablering og finansiering af altaner til andelsboligforeninger, og der tages udgangspunkt i et gennemført altanprojekt hos en forening. HSK Altaner vil kort gennemgå projektet og vise eksempler på altanløsninger og efterfølgende vil Amagerbanken komme ind på forskellige finansieringsmuligheder. HSK vil have deres ingeniør med, som kan svare på alle tekniske spørgsmål.
For at få en god start på mødet og for at vise København fra vandet, starter gå-hjem-mødet ved Havnerundfartens kaj ved siden af Holmens Kirke. Herfra vil vi sejle en lille guidet rundtur i Københavns kanaler og ende ude i Amagerbankens flotte lokaler Ovengaden neden Vande 7. Efter mødet må deltagerne selv stå for transporten hjem og i den forbindelse kan det nævnes at metroen ligger 400 m. fra lokalet.
Programmet bliver som følger torsdag den 9. august:
17.30 Afgang fra Holmens Kirke med Havnerundfarten

18.15 Ankomst Amagerbanken Ovengaden neden Vande 718.20 HSK

Altaner A/S vil gennemgå et altanprojekt og vise eksempler

18.40 Spørgsmål fra salen

18.50 Amagerbanken vil komme ind på finansieringen

19.00 Spørgsmål fra salen
Hvis I ikke kan nå havnerundfarten er I velkommen til at møde op i Amagerbankens lokaler på Ovengaden neden Vande 7 senest kl. 18.15.
Efter mødet vil der blive serveret en sandwich og øl/vand.

Tilmelding
I kan tilmelde jer via mail på info@andelsportal.dk eller telefon 7733 4000. Husk at opgive navn, e-mail, foreningens navn samt antal deltagere. Da der bliver rift om pladserne gælder først-til-mølle princippet.


Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
HSK Altaner A/S              Amagerbanken            Andelsportal.dk
www.hskaltaner.dk – www.amagerbanken.dk – www.andelsportal.dk