Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Mange andelshavere flytter i ejerboliger

Som vi beskrev i sidste nummer af Andelsbolig Nyt vil mange andelshavere sælge deres andelslejlighed den kommende tid og flytte til ejerboliger. Andelsportal.dk forudser dog, at det bliver mere besværligt at afhænde lejlighederne på de gængse måder som via familien eller interne ventelister. Simpelthen fordi lejlighederne er kommet op på et prisniveau, hvor sælger må havde professionel hjælp til at sælge lejligheden, da de gamle salgskanaler tørre ud.

Ejendomsmæglere ser nyt marked


I forlængelse af de høje offentlige vurderinger, som bl.a. i København har givet stigninger på over 140 %, vil der på sigt komme mange lejligheder til salg. Derfor ser Dansk Ejendomsmæglerforening da også, at der kommer et nyt marked for landets ejendomsmæglere.

Vicedirektør Thomas Torp bekræfter over for Andelsportal.dk at branchen forventer en stigning i salget af “gamle” andelslejligheder; “Nu når priserne er kommet op på det niveau vi senest har set, vil mange sælge deres lejlighed gennem professionelle ejendomsmæglere” og Thomas Torp fortsætter; “Det er sundt for boligmarkedet, at andelslejlighederne nu kommer åbent til salg, så også andelshaverne får friværdi og den medfølgende fleksibilitet, som øvrige boligejere har haft længe”.