Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Luksus boligmesse fra 1 – 3 okt.

High End Bolig & Interiør:

Luksus og lækkerier til boligen indtager Tappehallerne

Designer køkkener, dampende saunaer, dristige soveværelser og superliga TV/hi-fi til boligen. Den 1-3 oktober bliver Tuborgs tidligere Tappehaller i Hellerup for 2. gang fyldt med luksus og lækkert interiør til boligen.

Events og underholdning skal give de besøgende en oplevelse ud over det sædvanlige for en boligudstilling.

High End Bolig & Interiør er en udstilling, med vægten lagt på eksklusivitet, idé og kvalitet. Udstillingen er på hele 6.000 kvm. med inspiration til kvalitativ og nyskabende boligindretning blandt de 75 udstillere. Her vil være køkkener i den sublime ende af skalaen, badmiljøer i lækkert design og møbler, belysning, gulve og meget andet.

High End Bolig & Interiør har også boligudbydere, som viser mange gode tilbud for de besøgende, der interesserer sig for helt nye og eksklusive lejligheder og huse med den rigtige indretning og beliggenhed.

Udover det ca. 5.000 kvm store stand areal – med ca. 75 udstillere – vil der i år som noget nyt være en ca. 500 kvm. stor bazar med antikviteter, orientalsk kunst og meget andet. Desuden vil der i den 600 kvm. store “Vand hal” ud mod Øresund være en separat afdeling med Bil og Båd.

8.400 besøgte High End Bolig & Interiør i 2003.

Fakta

Hvem besøger? Målgruppen for High-End Bolig er personer/familier der ønsker at skifte bolig, går efter eksklusivitet, kvalitet og/eller design i boligen, søger inspiration til boligen eller blot har lyst til en god og spændende oplevelse.

Hvem udstiller? Der udstilles inden for nedenstående udstillergrupper/områder
* Nye og kreative boliger *Eksklusiv boligindretning * Boligområder og koncepter * Køkken- og badmiljøer * Design og klassiske møbler * Belysning * Tekstiler *AV Udstyr * Haven, parken og tagterrassen * Rådgivning vedr. indretning

Se mere hér: www.highendbolig.dk