Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Kim E. Hansen

Kim E. Hansen


Kim E. Hansen har fungeret som problemknuser og servicefirma i 11 år med vægt på vicevært og ejendomsserviceopgaver. Virksomheden beskæftiger i dag godt 40 medarbejdere og har et netværk af gode samarbejdspartnere. Kim E. Hansen siger aldrig nej til en forespørgsel og enhver speciel opgave bliver betragtet som en spændende udfordring.


Kim E. Hansen beskæftiger sig med de fleste arbejdsområder indenfor vicevært og ejendomsservice. Så hvad enten det drejer sig om rengøring, snerydning, graffiti, polisharbejde, oliering af gulve eller tæpperens stiller Kim E. Hansen sine kompetencer til rådighed.
Kim E. Hansen har også en mindre entreprenør afdeling, som kan står for renovering, til- og ombygning samt diverse nedrivningsopgaver. De løser også større byggeopgaver i totalentreprise i tæt samarbejde med tilknyttet arkitekt og ingeniør.


Så hvad enten det drejer sig om vicevært, ejendomsserviceopgaver eller til- eller ombygning er I velkommen til at kontakte Kim E. Hansen på telefon 4559 6226 eller klikke ind på www.keh.dk