Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Karlslunde Trælast

Hvem er Karlslunde Trælast?

Karlslunde Trælast A/S blev i 1982 overtaget af tømmerhandler Kaj Munch. Igennem de seneste 20 år har virksomheden været i konstant vækst, og i 2000 blev den opkøbt af DLH-koncernen. Siden 1. september 2002 er Karlslunde Trælast indgået som en virksomhed i Walter Jessen Gruppen. Walter Jessen A/S i Brøndby råder over et virksomhedsanlæg på 37000 m2 og har specialiseret sig i import og handel med træ og træbaserede produkter. Walter Jessen A/S og Karlslunde Trælast som en kombineret virksomhed er måske derfor netop din partner, når du søger en totalleverandør i bygge- og industrisektoren.

Hvad kan Karlslunde Trælast?

Karlslunde Trælast A/S er i dag en virksomhed i Walter Jessen Gruppen. Karlslunde Trælast er en moderne kombiforretning, der henvender sig til professionelle og private kunder med salg af trælast og bygningsmaterialer. I Karlslunde findes der også et moderne byggemarked med alt til hus & have samt en stor køkkenafdeling med dygtig personale. Virksomheden er lagerførende i mere end 17000 varenumre og har et bredt vareudvalg. Karlslunde Trælast har et erfarent og branchekyndigt personale, der står til rådighed for et godt og frugtbart samarbejde med vores kunder.

Betingelser

Vi tilbyder normalt gode leverings- og betalingsbetingelser, når De som professionel kunde indgår i et samarbejde med Karlslunde Trælast For eksempel kan vi tilbyde 8 dage – 1,5% eller løbende måned + 15 dage netto.

Normalt er vores leveringsbetingelser fragtfrit leveret, men vi må dog gøre opmærksom på, at vi tillægger et omkostningsgebyr, hvis De skal have leveret specielt hurtigt eller eksempelvis med kran. Vi bliver endvidere nødt til at opkræve et leveringstillæg ved leveringer for under 2.000 kr. excl. moms. De kan altid få oplyst om der tillægges leveringsgebyr til den enkelte levering. Karlslunde Trælast A/S handelsbetingelser er i øvrigt baseret på TUN`s almindelige salgs- og leveringsbetingelser for leverancer af Trælast og byggematerialer, som er påtrykt bagsiden af vore ordre-, følgesedler og fakturaformular.

Hvor ligger vi?

Vi ligger på Motorgangen 1-5 i Karlslunde og I kan fange os på telefon 4615 2091 eller klikke jer ind på www.karlslundetraelast.dk og læse mere om os.