Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Kære leverandører!

Tiden flyver i godt selskab og mon ikke der sidder andre end mig, som er overrasket over hvor tiden blev af. Året 2008 har bestemt været et anderledes og et mere udfordrende år, end de forrige, for landet og især for bolig- & byggebranchen. Det har vi selvfølgelig også kunne høre, i de mange samtaler vi har haft med jer rundt omkring i landet. Mange har oplevet et fald i ordretilgangen og der er efterhånden ledige pladser i kalenderen. Enkelte er endda blevet så hårdt ramt, at det har været nødvendigt, at skære i antallet af ansatte eller sågar lukke ned.

Samme tendens har vi også kunne mærke i AB Gruppen A/S. Meget nybyggeri og større entrepriser blev stillet i bero på grund af krisen og midt på året begyndte antallet af indkomne arbejdsopgaver, at falde med 20-25 %, hvilket kan lyde af meget, men i forhold til de relative fede år vi lige har været igennem, er det egentlig ikke så skræmmende, at tendensen går op og ned.

Antallet af renoveringsopgaver har ikke ændret sig synderligt og ligeledes er der kommet en stigning i opgaver inden for de energibesparende segmenter som isolering, naturgas og jord- & solvarme. Det har de stigende oliepriser været generator for – de er så faldet igen sidst på året, men tendensen fortsætter efter vores vurdering i 2009.

Vores ambition om at forblive en af byggebranchens største samarbejdspartnere på arbejdsopgaver er dog stadig gældende. Vi har ikke været tilfredse med et fald i antallet af indkomne opgaver og i august måned iværksatte vi en handlingsplan for at optimere antallet.

Vi har koncentreret hele vores indsats på internettet og revitaliseret vores internet-optimeringer. Samtidig har vi etableret et callcenter, der har kontakt til boligforeningerne, og herved genererer arbejdsopgaver direkte fra bestyrelsen. Derudover har vi løbende kontakt til de over 25.000 tidligere brugere, som modtager en servicemail hver 14. dag med gode råd og spændende tiltag.

Men vi stopper ikke her, da vi har set det kan lade gøre, hvis vi gør en ekstra indsats. Derfor har vi en klar ambition om at vi i året 2009 vil fortsætte den positive vækst i antallet af arbejdsopgaver.

Tak for et godt samarbejde i 2008 og al held og lykke i 2009, hvor vi selvfølgelig vil fortsætte det hårde arbejde, med at hjælpe jer til vækst.

Med venlig hilsen

AB Gruppen A/S
Martin Borgstrøm
Adm. direktør