Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

ID´s Varme Rådgivning

ID´s Varme Rådgivning – Hvis du vil spare på energien

Alt for mange betaler en al for høj energiregning, alene baseret på fejlindstilling og mange bruger formuer på efterisolering, vinduer, tage m.m. for at spare 10% på energi regningen. De samme 10% kunne opnås i energibesparelse ved at få den rigtig rådgivning, de rigtige justeringer og nogle små investeringer.

Mange betaler f.eks. også strafafgift på grund af dårlig afkøling, uden at vide hvorfor. Andre skruer op for varmen, uden at tjekke om det er træk eller kulde der problemet. Og mere end 50 % af alle fjernvarmeforbruger notere kun forbruget én gang om året og lige så mange ved ikke hvordan man regulerer på det varme vand og varmeanlægget. Samtidig har alt for mange dårlige eller direkte defekte radiatorventiler og dét der spildes igennem en defekt ventil eller i håndvasken, koster også over kr. 30,00/m3 – værd at tænke over, ikke?
Med andre ord betale alt for mange alt for meget i varme og varmt vand – og det kan der faktisk gøres noget ved!

Er I i tvivl om jeres anlæg står rigtig?

Kunne I tænke jer at få tjekket om jeres varmeanlæg og radiatorer kører optimalt og i givet fald få systemerne reguleret, så det bliver tilfældet? Så vil det være en god ide at tage fat i ID’s Varme Rådgivning, som med over 20 års erfaring, kan løse de fleste af foreningens energiproblemer.

Intet problem er for lille og alle tages alvorligt, og husk at det ikke koster noget at spørge. Så ring på tlf. 3082 4455 eller send en E-mail id-varme@webspeed.dk og fortæl om jeres problem – så vender ID’s Varme Rådgivning tilbage så hurtigt som muligt med den helt rigtige løsning.

Vi holder også foredrag om at spare på varmen, vandet og pengepungen – også weekend og aften.

ID´s Varme Rådgivning ÅRHUS, Tlf. 3082 4455, Telefonsvarer døgnet rundt
E-mail: id-varme@webspeed.dk

Se i øvrigt på ID’s Varme Rådgivning under varmekonsulenter Århus Amt
på Andelsportal.dk