Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Hver anden finder håndværker på nettet

Ifølge en undersøgelse Ejerportal.dk har foretaget blandt sine brugere finder næste hver anden sin håndværker via nettet. Undersøgelsen viser at 46 % finder sin håndværker på nettet, 39 % bruger private kontakter mens kun 9 % finder håndværkere ved hjælp af telefonbogen.

Stigning i antallet af søgninger på nettet kan også mærkes på Ejerportal.dk, som drives af AB Gruppen A/S, der også ejer www.3byggetilbud.dk og www.andelsportal.dk. Direktør Martin Borgstrøm udtaler;

“Vi har virkeligt mærket, at danskerne er blevet fortrolige med at lægge deres håndværksopgaver i udbud på nettet. Vi modtager dagligt mellem 80-100 arbejdsopgaver og forventer at videreformidle opgaver for mere end kr. 800 mia. i 2006”.

Undersøgelsen bekræfter andre analyser af danskernes generelt stigende brug af nettet, som også influerer på en stærkt stigende vækst af annoncer på nettet. Ifølge FDIM (Forening af Danske Internet Medier) rundede omsætningen kr. 1 mia. i 3. kvartal i år.

“Det er godt at se, at væksten fortsætter, og at vi allerede nu kan kalkulere med ny omsætningsrekord. Sidste år ramte vi for første gang milliarden, og i år ser det ud til vi når mere end en halv milliard mere i årsomsætning,” siger Christian Peytz, formand for FDIM.

Kilde: Ejerportal.dk og FDIM