Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Gang i debatten på Andelsportal

Det er lidt over et år siden, at vi på Andelsportal.dk startede et forum op, og vi kan med glæde konstatere, at vi så rigtigt dengang. Siden er debatten nemlig gået lystigt og folk kan ofte hente et hurtigt svar fra vores aktive brugere. Der er over 3.000 besøgende om måneden.

I april 2010 blev forummet på Andelsportal.dk søsat. Det har vist sig at være et stærkt aktiv for vores side, hvor folk kan diskutere konkrete problemstillinger, eller søge svar på et hurtigt spørgsmål. Hvordan finansierer man firbernet? Har bestyrelsen ret til at afvise en køber til en bolig og må foreningen udskrive bøder til de som ikke deltager i arbejdsdagene? Det er nogle af de emner, der har været oppe at vende den seneste uge.

I alle tilfælde har en af vores mest aktive brugere på forummet, Omantho, været inde og give et hurtigt svar, men også vores egen direktør Martin Borgstrøm har været inde og give gode råd og svar. Og mange flere for den sags skyld.

Forummet på Andelsportal.dk er altså et godt supplement til vores ekspertpanel. For det kan godt være, at brugerne af forummet ikke sidder inde med den specifikke viden og ekspertise, som vores tilknyttede bank, advokat, valuar eller ingeniør har, men til gengæld kan det være, at de har stået i præcist samme situation som dig og derfor kan give et velment råd. Med over 3.000 besøgende brugere om måneden er der i hvert fald stor sandsynlighed for, at en eller anden kan svare på netop dit spørgsmål, eller har en holdning til det emne du bringer på banen.

Maksimalpriser til diskussion

Et hot emne i andelsdebatten i disse dage er maksimalpriser, og naturligvis har det også fundet vej til vores forum. I et langt indlæg skriver René Poulsen fra Københavns Andelskasse om ABFs holdning til maksimalpriser. Det står endnu ubesvaret hen, men måske du har en mening til emnet.