Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Gå-hjem-møde – Vedligeholdelsesplan og -aftale

Årets næste Gå-hjem-møde løber af stablen, onsdag den 9. maj kl. 17.00 hos Klug A/S, Frederiksberggade 11 (Strøget, lige ved siden af BR-legetøj) og handler om: Vedligeholdelsesplan og -aftale

Hvornår fik jeres ejendom sidst et serviceeftersyn, hvor en fagmand gennemgik ejendommen fra kælder til kvist? Det er et spørgsmål de fleste bestyrelser burde stille sig selv, da det altid er bedre og billigere, at forebygge end at reparere.

Der er derfor sund logik i at overveje, at få en vedligeholdelsesplan, der giver jer et overblik over vedligeholdelsesbehovet i ejendommen og samtidig lægge en plan over de næste mange års vedligeholdelse.

Ved Gå-hjem-mødet vil vi gennemgå, hvad en vedligeholdelsesplan indeholder og hvilke fordele jeres bestyrelse og forening får ved en vedligeholdelsesaftale.

Programmet er følgende:

  1. Velkomst af Andelsportal.dk
  2. Omkostninger på vedligeholdelse contra renovering? Ved arkitekt David Klug
  3. Bestyrelsens ansvar for ejendommens værdiforøgelse / tab? Ved advokat Jesper Bøggild Eriksen.
  4. Demonstration af koncept omkring fast styring med vedligeholdelsesplaner og – aftale! Ved Simon Klug fra KLUG A/S5. Spørgsmål fra salen samt øl/vand og sandwich


Hvert indlæg vil tage mellem 10 og 20 min. hvorfor der skal påregnes at mødet varer omkring 1 ½ time.

Tilmelding

Da vi har et begrænset antal pladser, gælder først-til-mølle princippet og du eller din forening kan tilmelde sig mødet hér eller ringe på telefon 7733 4000 husk at oplyse foreningens navn, telefon nr. samt hvem der kommer.

På gensyn
Klug A/S og Andelsportal.dk