Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Gå-hjem-møde i Odense

Gå-hjem-mødet løber af stablen mandag den 7. februar kl. 18.30 hos Amagerbanken Fyn, Pogestræde 29, 5000 Odense C. og handler om:

Lån med pant og udlæg i andelen – konsekvenser for andelshaver og andelsboligforeningen

Folketinget vedtog i sommer en lov, som giver landets andelshavere og købere af andelsboliger mulighed for at tage banklån med pant i andelen. Det antages at loven vil frigøre 8 milliarder kr. over 5 år, som bl.a. vil blive brugt på modernisering af andelslejligheder. Vi vil på mødet klarlægge de nye lånemuligheder og fortælle om konsekvensen for foreninger, herunder vedtægtsændringer og finansiering af foreningens ejendom generelt.

Følgende vil stå for mødets indlæg

Amagerbanken, som er pengeinstitut for mange andelsboligforeninger, vil fortælle om de nye lånemuligheder herunder afdragsfrihed, som Amagerbanken tilbyder. Boligchef Helle Stigaard fra Amagerbanken vil stå for indlægget.

Advokatfirmaet Bonnesen & Tverskov, der rådgiver andelsboligforeninger, vil fortælle om de udfordringer og konsekvenser, det nye lovforslag stiller foreningen overfor. Derudover vil advokat Bo Tverskov fra advokatfirmaet Bonnesen & Tverskov bl.a. komme ind på de vedtægtsændringer foreninger bør foretage

Programmet er følgende:

18.30 – 19.15 Konsekvenser af den nye lov for foreningen ved advokat Bo Tverskov fra advokatfirmaet Bonnesen & Tverskov
19.15 – 19.45 Pause med sandwich/vin/øl/vand
19.45 – 20.30 De nye låntyper- og muligheder ved Boligchef Helle Stigaard, Amagerbanken
20.30 – ca. 21.00 Spørgsmål fra salen og afslutning

Tilmelding:

Interessen for dette møde vil være stor og da vi kun har 40 pladser, gælder først-til-mølle princippet. Du kan tilmelde dig mødet (max. 2 pr. forening) ved at maile til marianne.rasmussen@amagerbanken.dk eller ringe til Marianne Rasmussen på telefon 6614 4237– husk at oplyse foreningens navn samt hvem og hvor mange I kommer.