Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Gå-hjem-møde 12. juni Overbooket

Nedenstående Gå-hjem-møder er nu overbooket og vi kan desværre derfor ikke tage imod flere tilmeldinger. Vi arrangerer et ny møde, som vil blive annonceret i vores nyhedsbrev og hér under Aktiviteter.

I samarbejde med HSK Altaner A/S og Amagerbanken afholder Andelsportal.dk næste gå-hjem-møde; tirsdag den 12. juni hos Amagerbanken på Christianshavn. Mødet omhandler etablering og finansiering af altaner til andelsboligforeninger, og der tages udgangspunkt i et gennemført altanprojekt hos en forening. HSK Altaner vil kort gennemgå et altanprojekt fra start til slut og vise eksempler på altanløsninger, hvorefter Amagerbanken vil komme ind på finansieringsmuligheder.

For at få en god start på mødet og for at vise København fra vandet, starter gå-hjem-mødet ved Havnerundfartens kaj ved siden af Holmens Kirke. Herfra vil vi sejle en lille guidet rundtur i Københavns kanaler og ende ude i Amagerbankens flotte lokaler Ovengaden neden Vande 7. Efter mødet må deltagerne selv stå for transporten og i den forbindelse kan det nævnes at metroen ligger 400 m. fra lokalet.

Programmet bliver som følger tirsdag den 12. juni:

17.30 Afgang fra Holmens Kirke med Havnerundfarten
18.15 Ankomst Amagerbanken Ovengaden neden Vande 718.20 HSK Altaner A/S vil gennemgå et altanprojekt og vise eksempler
18.40 Spørgsmål fra salen
18.50 Amagerbanken vil komme ind på finansieringen
19.00 Spørgsmål fra salen

Hvis I ikke kan nå havnerundfarten er I velkommen til at møde op i Amagerbankens lokaler på Ovengaden neden Vande 7.

Efter mødet vil der serveres en sandwich og øl/vand.

Tilmelding

I kan tilmelde jer på telefon 7733 4000  eller via mail på info@andelsportal.dk. Husk at opgive forenings navn og antal deltagere og da der nok bliver rift om pladserne gælder først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til at ser jer.

Med venlig hilsen

HSK Altaner A/S – Amagerbanken – Andelsportal.dk