Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Frovin Vinduer og Døre A/S

Stilrene vinduer og døre

Frovin Vinduer og Døre A/S blev grundlagt for mere end 30 år siden og er specialister i at lave stilrene vinduer og døre. Specielt ved renoveringsopgaver er det vigtigt, at nye vinduer og døre ikke ændrer det arkitektoniske helhedsindtryk.

Frovin’s vinduer og døre er bygget på 3 væsentlige forudsætninger:

  • Høj støjdæmpning
  • Høj varmeisolering
  • Funktionalitet

Netop derfor bruger Frovin koblede (dobbelte) vinduer og døre. Det vil sige, at hvert vindue og hver dør består af to rammer. Rammerne adskilles kun, når vinduerne skal pudses, og ellers fungerer de helt som almindelige vinduer.

Hovedprodukterne er koblede vinduer og døre, specielt velegnede til ældre bevaringsværdige boliger, samt den unikke Frovin foldedør, der skaber lys og velvære i ethvert byggeri.

Som medlem af Vinduesproducenternes Samarbejds Organisation (VSO) og Dansk Vindues Certificering (DVC), er Frovin’s produkter certificerede og dermed udført i overensstemmelse med de gældende tekniske garanti-bestemmelser.

Hvis din forening er interesseret i at vide mere om Frovin’s produkter er I velkommen til at kontakte dem på tlf. 59 50 41 41 eller læse mere på www.frovin.dk.