Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Forslag om gratis internet

Forslag om gratis internet til borgere i København

I den kommunale valgkamp har Venstre-kandidaten Martin Hirsch lanceret et usædvanligt forslag. Han foreslår at Københavns Kommune skal etablere gratis trådløse hotspots rundt omkring i byen, skriver Berlingske Tidende.

»København har nu, takket været den teknologiske udvikling, en enestående mulighed for at gøre byen endnu mere attraktiv og brugervenlig ved etablering af gratis hot-spots på offentlige steder. Ideen består ganske enkelt i at kommunen, via opsætning af accesspoints på offentlige steder, giver brugerne af byen en mulighed for gratis at komme trådløst på Internettet,« siger Martin Hirsch, der er kandidat til borgerrepræsentationen.

Der findes allerede både kommercielle og private hotspots i Danmark, men Martin Hirsch, der er indehaver af internetbutikken Ride4fun, foreslår at kommunen selv skal etablere et netværk der dækker det meste af byen. »Det geniale ved forslaget er, at vi med relativt små midler kan gøre byen førende inden for trådløs kommunikation og derved markere os som den Metropol, vi alle ønsker København skal være i fremtiden,« fremfører han.

Kilde: Jyllands-Posten