Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Flere og flere ejendomsmæglere på andelskursus

Ejendomsmæglere har fået et helt nyt marked efter de massive prisstigninger på andelslejligheder over hele landet. Flere og flere andelshavere kan nemlig ikke sælge deres lejlighed ved hjælp af de gamle kanaler, som familie, venner og ventelister.

Ejendomsmæglere har fået et helt nyt marked efter de massive prisstigninger på andelslejligheder over hele landet. Flere og flere andelshavere kan nemlig ikke sælge deres lejlighed ved hjælp af de gamle kanaler, som familie, venner og ventelister. Lejlighederne er simpelthen blevet for dyre og må derfor sælges, i stil med ejerlejligheder gennem aut. ejendomsmæglere. Men et salg af en andelslejlighed er ikke helt identisk med en ejerlejlighed og derfor gives der nu kurser i andelssalg.

Ifølge Thomas Torp fra Dansk Ejendomsmæglerforening har en øget efterspørgsel på andelsboliger fået flere og flere ejendomsmæglere tilbage på skolebænken. Faktisk er søgningen på DEs kurser tredoblet på få år og Thomas Torp regner ikke med at interessen falder foreløbig. Andelsportal.dk har tidligere påpeget over for DE at der var nogle mangler på deres standard salgsdokumenter bl.a. om foreningens gæld. Vi mener nemlig at det er meget væsentligt at en eventuel køber ved hvor meget gæld foreningen har og ikke mindst hvilken form for finansiering. Hvis foreningen f.eks. er finansieret med F1 uden afdrag kan der ligge en skjult huslejestigning og vente forude.