Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Flere mæglere åbner andelsbutikker

Som skrevet tidligere her på Andelsportal.dk, så har LokalBolig åbnet nye mæglerbutikker, som udelukkende skal fokusere på køb og salg af andelsboliger. – En god ide, siger formand for Dansk Ejendomsmæglerforening, Steen Winther-Petersen.

Mæglerkæden LokalBolig har netop åbnet en afdeling i Valby, hvor fokus bliver snævret ind på andelsboliger. Og kæden er på vej med endnu en butik på Østerbro, der også kun fokuserer på dette. Dermed følger de trop med Andelsbutikken, som hidtil har været de eneste til kun at have øje for specifikt den del af boligmarkedet. 

Formand for Dansk Ejendomsmæglerforening, Steen Winther-Petersen, ser det som en fordelagtig og naturlig udvikling, at mæglerne samler ekspertisen i enkelte butikker.

– Jeg synes, det er en god ide. Som køber får man en mægler, der er orienteret mod andelsboligmarkedet og derfor måske har en større indsigt i dette. Det gælder også med hensyn til andre områder af boligmarkedet, hvor specialisering er en ting, som kan komme køber eller sælger til gode, siger Steen Winther-Petersen til Andelsportal.dk.

Han fortæller videre, at der tilsyneladende er tale om en tendens. I hvert fald har han hørt om flere mæglerkæder, der ser ud til også at åbne specialbutikker.

– Det er fornuftigt. Ret beset så gælder det om at finde ud af, hvad man er god til, og så ikke være for fin til at prale med det, siger Steen Winther-Petersen til Andelsportal.dk.

Artikler

Læs også artiklen om, at andelshavere ikke bør gå i panik.

Debat

Deltag i diskussionerne om andelsboligmarkedet i Andelsportal.dks debatforum.

Facebook

Vind 3000 kroner til dine julegaver på Facebook-siden ‘Os der bor i andelsbolig’.