Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ferielejlighed i Spanien

I 2008 erhvervede AB Gruppen A/S en skøn lejlighed på den spanske solkyst nær ferieparadiset Marbella, som er berømt for lystbådehavnen Puerto Banus, hvor nogle af verdens største lystyachts ligger fortøjet. Vi tilbyder vores leverandører og samarbejdspartnere mulighed for en billig ferie i idylliske omgivelser. Ikke så få benyttede denne unikke mulighed for et ophold under sydens sol i et behageligt klima, hvor solen skinner over 300 dage om året. Denne mulighed vil vi gerne have lov til at tilbyde igen i 2009; men på endnu mere favorable vilkår.

Først til mølle

Lejligheden koster 200 kr. pr. dag i lavsæsonen og 250 kr. i højsæsonen og lejligheden bliver udbudt efter først til mølle princippet. Priser er eksklusiv moms og du kan på hjemmeside se hvornår der er lav- og højsæson. I får selv mulighed for at planlægge ankomst og afrejsedag, samt længden af opholdet, modsat charterrejser, hvor man er bundet op på specifikke afrejsedage. Det skulle gøre det nemmere at tilrettelægge sin ferie, samt at finde nogle af de billige flybilletter.

Hvad kan man opleve?

En dejlig daseferie ved swimmingpoolen. En herlig udflugt til den britiske kronkoloni Gibraltar, som ligger på Spaniens sydspids. Eller en sviptur til Nordafrika (Marokko), idet man kan sejle fra Algeciras og til Tanger på ca. 1 time. Hvad med en tur til Granada, hvor det fantastiske mauriske, arabiske bygningsværk Alhambra troner frem. Der er også mulighed for at gå en runde på en af de mange internationale anerkendte golfbaner i området. Mulighederne er mangfoldige, og Andalusien tilbyder attraktioner for voksne som børn.

I kan læse mere om lejligheden og området, samt se billeder på nedenstående links. Her finder I også kalenderen hvor I kan se de ledige perioder
Se billeder og lejekalendere over lejligheden hér
Har det jeres interesse skal I blot sende en mail på feriebolig@abgruppen.dk, hvorefter I vil blive kontaktet.