Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Energirigtige vinduer er vejen frem

Hvis jeres forening går med  overvejelser om at få udskiftet vinduer skal I overveje energivinduer, da der er store besparelser at hente. Besparelsen er størst ved udskiftning af gamle vinduer til energiruder og på hjemmesiden www.energivinduer. dk kan man bl.a. læse om, hvordan man kan få foretaget en individuel beregning af mulige besparelser.

Hvorfor en energirigtig løsning?

Uanset om jeres forening vælger forsatsvinduer, energiruder eller helt nye energivinduer, kan I spare rigtig  mange penge på varmeregningen. For der lukkes mere varme ind, end der slippes ud. Og da hverken el- og fjernvarme eller fyringsolie jo ligefrem er blevet billigere de sidste år, er det vel også et ret væsentligt argument. Samtidig er jeres forening med til at gøre noget positivt for miljøet. For med et mindre varmeforbrug, mindskes også udslippet af CO2. Og det har en positiv indflydelse på drivhuseffekten.

Prisen på energirigtige løsninger?

Der er én ting, som er vigtig at holde sig for øje, når jeres forening tænker på at skifte til en energirigtig vinduesløsning; I skal ikke tænke på det som en udgift, men som en langsigtet investering, hvor de positive resultater faktisk viser sig forbavsende hurtigt. På lang sigt vil det helt enkelt være en selvfinansierende løsning, og beboerene  vil kunne mærke nogle af de mange fordele med det samme. For det første er det slut med træk og kulde fra utætte vinduer, indeklimaet bliver mærkbart bedre og varmeregningen mindre!