Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Energimærkning udskudt til 1. juli 2008

1. januar 2006 trådte en ny energimærkningslov i kraft, men dens ikrafttrædelse blev delvist udskudt, da der har været en del tvivl om de nye regler, samt en meget lang ventetid. Dansk Ejendomsmæglerforening oplyser at sælgere og købere over hele landet i øjeblikket må vente i ugevis på et energimærke – i nogle tilfælde helt op til fire måneder.

For andelsboligforeninger hvis bygningsareal (BBR) er mellem 1000 og 1500 m2 er fristen for energimærkning udsat til den 1. juli 2008, mens foreninger med bygninger over 1500 m2 ikke er omfattet den nye frist, hvorfor de nye regler er trådt i kraft.

For alle foreningerne uanset størrelse gælder det, at der efter den 1. juli 2008 vil være et krav om, at køber af en andelslejlighed kan forlange, at få udleveret energimærkningen inden aftale om overtagelse indgås. Det er andelsboligforeningens ansvar at stille en gyldig energimærkning til rådighed, så den sælgende andelshaver kan opfylde købers krav.

Der er ikke nogle fast priser på energimærkning, hvorfor Andelsportal.dk kan anbefale at jeres forening ligger opgave i udbud hos os, hvorefter I får mere end en tilbud at vælge imellem. Læg jeres forespørgsel ind her.

Kilde: DE og Andelsportal.dk