Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

En god administrator er guld værd

Hos de fleste foreninger bygger en tilfredsstillende administrationsaftale først og fremmest på tillid og en god dialog mellem administrator, bestyrelse og andelshavere.

Ved valg af administrator er det bl.a. en god idé at undersøge, hvor de er forsikret og om de kan skabe økonomisk tryghed og driftsmæssig klarhed, så både bestyrelsen og hver enkelt ejer har det fulde overblik. Samtidig er det vigtigt, at administratoren er helt på forkant med nye love, domme og tiltag fra offentlige forvaltninger. Herved får foreningen de rigtige informationer i god tid og med rettidig omhu. Når foreningen har et godt udgangspunkt bør de sikre sig, at der er fremtidsperspektiv i aftalen således at administrator også kan løse de opgaver, der eventuelt kommer i løbet af en årrække. Nogle foreninger kan være bange for at stille krav til deres administrator. Det er der ikke nogen grund til, da en administrator er bestyrelsens sparringspartner og skal varetage foreningens ve og vel.

Med andre ord handler administration om at skabe den rette sammenhæng mellem foreningen og administrator for derved at opnå en helstøbt løsning. Denne tekst er blevet til ved hjælp fra DATEA, som er medlem af Andelsportal.dks rådgivningspanel.