Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ekstra Gå-hjem-møde!

Gå-hjem-møde i den ny Opera

Da det første Gå-hjem-møde i den ny Opera blev overtegnet i løbet af kort tid afholder vi endnu et Gå-hjem-møde, tirsdag den 15. november 2005 kl. 16.30 i den ny Opera på Dokøen som også handler om:

Modernisering og finansiering af foreningens elevator

Som ethvert andet maskineri slides elevatorer med tiden. Efter 20 år kan en elevator typisk have kørt 100.000 km og transporteret ca. 2,5 millioner passagerer. Derfor er det værd at overveje at få moderniseret foreningens elevator, som I sikres samme høje ydelse, og driftssikkerhed som en ny elevator. Kone A/S kan give jeres forening en skræddersyet løsning og dét vil de gerne fortælle om ved Gå-hjem-mødet. En sådan modernisering skal finansieres og Nykredit A/S vil orientere om, hvilke finansieringsmuligheder forening har, hvis I overvejer at modernisere jeres eksisterende elevator.

Programmet er følgende:

16.30 – 16.35 Velkomst ved Martin Borgstrøm, Andelsportal.dk
16.35 – 16.55 Elevator modernisering v/Kenneth Lindhardt, Kone A/S
16.55 – 17.25 Finansieringsformer v/Jan Buntzen, Nykredit A/S
17.30 – 18.00 Rundvisning i Operaen afsluttende med en forfriskning

Kone A/S er verdens 4. største elevatorvirksomhed og et af deres væsentlige forretningsområder i Danmark er, at vedligeholde og modernisere elevatorer hos andelsboligforeninger. KONE er globalt kendt som en teknologisk førende servicevirksomhed med de mest innovative produkter og serviceydelser. KONE sælger, producerer, installerer, servicerer og moderniserer elevatorer over hele Danmark.

Nykredit A/S er en af Danmarks største realkredit udbydere, der har mange års erfaring med finansiel rådgivning til andelsboligforeninger over hele Danmark. Derudover er Nykredit markedsførende indenfor produktudvikling samt udbud af finansielle løsninger.

Tilmelding

Interessen for dette møde vil være stor og da vi har et meget begrænset antal pladser, gælder først-til-mølle princippet. Jeres forening kan max. deltage med to personer og I kan tilmelde jer mødet ved at sende en mail til info@andelsportal.dk eller ringe på telefon 7733 4000 – vi skal have oplyst foreningens navn samt hvem og hvor mange I kommer.