Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

DS El-Teknik ApS

DS El-Teknik – vi hjælper når strømmen er faret vild.

DS El-Teknik er et mindre veletableret firma som har stor erfaring indenfor alt i el. Vi deler hus med DS Låse-Service A/S og har derfor en stor ekspertise til rådighed. Vi har især specialiseret os i porttelefonanlæg, som vi kan levere til rimelige priser. Anlæggene er fremtidssikrede og kan udbygges fra almindelige anlæg til store anlæg med koder og brikker. Vores låseafdeling kan ligeledes levere alt i låsearbejde til ejendommen.

Vi udfører tele/datainstallationer, bredbåndsinstallationer, nød og panikbelysning og alle andre installationer der kan være brug for i en ejendom.
Vi har bygget flere hoteller op fra bunden og kan deraf levere et færdigt stykke arbejde, som vi kan være stolte af. Vi arbejder efter det lovpligtige SKS system og forventer i løbet af foråret 2006 at være ISO 9001 certificeret, vores låseafdeling er det allerede. Vi vedligeholder gerne installationerne i jeres ejendom, trappeinstallationer og fyrrum.

Når en beboer skal flytte udfører vi gerne et installationseftersyn som kan afsløre evt. fejl og mangler.

Uddrag af Stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6 elektriske installationer:
Ejeren (brugeren) er ansvarlig for installationernes tilstand og vedligeholdelse og skal lade fejl og mangler afhjælpe snarest samt foranlede, at der hurtigst mulig træffes foranstaltninger for at forhindre, at fejl eller mangler kan foranledige fare for personer, husdyr eller ejendom.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 36178800 eller www.tl@laas.nu