Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Byggeopgaver for milliarder på nettet

AB Gruppen A/SPressemeddelelse fra Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og 3byggetilbud.dk
5. september 2006

Byggeopgaver for milliarder på nettet

Boligportaler på nettet har stor succes med at formidle byggeopgaver mellem private boligejere og håndværksvirksomheder.
De tre portaler Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og 3byggetilbud.dk, som drives af AB Gruppen A/S, forventer at formidle arbejdsopgaver for over kr. 1 mia. i 2006.

De fleste boligejere og – foreninger har rigtig svært ved at finde en håndværker til deres byggeopgave og det er én af årsagerne til at flere og flere lægger deres arbejdsopgave i udbud hos boligportaler. Og der er flere fordele for forbrugeren.

“Når en bygherre lægger en opgave i udbud på Andelsportal.dk, Ejerportal.dk eller 3byggetilbud.dk, finder vi 2-3 håndværkere med ledig kapacitet. De kontakter efterfølgende bygherren, som efterfølgende modtager 2-3 tilbud at vælge imellem”, fortæller Martin Borgstrøm, der er direktør for AB Gruppen A/S.

“I øjeblikket modtager vi mellem 70-100 byggeopgaver om dagen, og jeg tror, at vores vækst bl.a. skyldes, at vi tager direkte kontakt til bygherren og kun videreformidler opgaverne til 2-3 håndværkere, som inden har konfirmeret ledig kapacitet!”, udtaler Martin Borgstrøm og fortsætter;

“Efterfølgende kontakte vi bygherren efter 8 og 40 dage og følger op på opgaven. Herved sikrer vi os at bygherre får de tilbud, som vi har lovet og at arbejdsopgaven bliver udført efter aftale”.

Bygherre og leverandør er glade for systemet

Mette Søgren Gade, som er formand for en andelsboligforening i Brønshøj, skulle have udskiftet fuger og vinduer i foreningens ejendom, og lagde opgaven i udbud på Andelsportal.dk. Formanden blev efterfølgende kontaktet af tre tilbudsgivere, som alle efter et besøg hos foreningen, sendte tilbud på opgaven. Af de tre, valgte foreningen virksomheden Jeudan A/S, som har en afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med renovering og istandsættelser af beboelsesejendomme.

“Systemet med at sætte arbejdsopgaven i udbud på Andelsportal.dk har fungeret optimalt. Det er en rigtig nemt, at finde leverandører til sin opgave på denne måde og samtidig meget betryggende, at portalen er uvildig. Valget faldt på ejendomsfirmaet Jeudan, som har iværksat renoveringen til tiden, og bl.a. derfor, vil vi ikke tøve med at sætte en ny opgave i udbud hos Andelsportal.dk” fortæller Mette Søgren Gade.

Jeudan A/S har været kunde på portalen i 1 ½ år og ser klare fordele ved at sætte arbejdsopgaver i udbud på nettet;

“Vi har det forløbne år fået mange spændende opgaver i udbud via AB Gruppens portaler og ser systemet, som en alternativ adgang til opgaver vi måske ikke ville få tilbudt” fortæller Michael Øvre fra Jeudan og afslutter;

“og at portalerne følger op på den enkelte opgave for at imødegå tvister mellem bygherre og leverandør, har vi bestemt ikke problemer med – tværtimod”.

AB Gruppen A/S driver Andelsportal.dk, Ejerportal.dk og 3byggetilbud.dk, der bl.a. servicerer landets boligejere og – foreninger med gratis rådgivning, nyheder på boligmarkedet og arbejdsopgaver i udbud. De tre portalen har over 55.000 månedlige brugere (aug. 06) og vil i 2006 videreformidle arbejdsopgaver for mere end kr. 1. milliard.