Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Boligmesse i Forum d.17 til 19.marts 2006

AB Gruppen  deltog på Bolig messen Bedre Bolig i sidste weekend i Forum. Vi var placeret på stand 15, som lå på den bedste plads lige ved indgangen.

Vores stand var velbesøgt over de 3 messedage, og det var dejligt og lærerigt at møde så mange andelsbolighavere samt private boligejere, som besøgte vores stand.

De fleste, som henvendte sig kom med relevante spørgsmål til vores portaler, andre kom fordi de havde en specifik arbejdsopgave, som de ønskede tilbud på. Derudover var der mange som ønskede at tilmelde sig vores nyhedsbrev, som udgives hver 14.dag, hvor andelsbolighavere kan følge med i hvad der rører sig på boligmarkedet.

Vores stand fik også besøg af mange andelsboligejere, som ikke kendte til os, så det var positivt at opleve den store interesse for vores portaler.

På vores stand havde vi en sponsoreret konkurrence, hvor 1. præmien var en vedligeholdelsesplan til kr. 25000,00 fra Klug A/S samt en håndværker til kr. 5000,00 fra Ejendomspolering ved Henrik Glendenberg. Vinderne vil blive offentliggjort i vores næste nyhedsbrev.

AB Gruppen havde ca. 4100 besøgende over de 3 messedage, og vi vil fremover deltage i boligmesser på Sjælland samt i Jylland, for på den måde at nå ud til alle landets andelsbolighavere.

Med venlig hilsen
Karsten Arendt – Servicechef