Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Billund Blik & Ventilation

Billund Blik & Ventilation

I Billund ligger Billund Blik & Ventilation. Her kan Henrik Raundal og kollegerne tilbyde hjælp med alle former for blikkenslagerarbejde. Især har Billund Blik & Ventilation samlet erfaring og ekspertise gennem flere år, når det gælder præfabrikeret tagkviste. De bliver produceret på eget værksted og fremstilles bl.a. i zink, kobber og rustfrit stål. Sideløbende producerer Billund Blik og Ventilation også tagrender efter mål, på egen tagrendemaskine, som ligeledes leveres i alle materialer. Kobber tagrender bliver naturligvis produceret på traditionel vis med respekt for materialet, der holder en menneskealder eller mere.

Produktion, salg og montering af tagrender og falsede kviste er bare en lille del af arbejdsdagen hos Billund Blik & Ventilation, hvor man arbejder med zink, kobber, rustfrit stål og flere andre materialer. De tager sig nemlig også af traditionelt blikkenslagerarbejde, som eksempelvis kunne være inddækninger, skotrender, skifertage, facader og karnapper.
Fordi blikkenslagerarbejde er så ofte forekommende, kan en ejer- eller andelboligforening med fordel indgå en fast serviceaftale med Billund Blik & Ventilation. Det sikrer, at I hurtigt kan få hjælp, når der er behov for det, og at I får en medarbejder ud, som kender jer og jeres ejendom.

Grossistsalg

Udover traditionel blikkenslagerarbejde har Billund Blik & Ventilation også et rent grossistsalg til kunder og kollegaer i branchen. De producerer bl.a. nedløb, endebunde, bajonetknæ, gæringer og rendejern – alt håndlavet i gængse materialer. Herudover produceres også zinkbaner til tage og kviste på egen profileringsmaskine – også til buet kviste.

Som du forhåbentlig har fået en ide om, kan Billund Blik & Ventilation hjælpe med de aller fleste blikkenslageropgaver. Hvis du vil vide mere om Billund Blik & Ventilation kan du klikke forbi på www.billundblik.dk eller ringe direkte til Henrik Raundal på telefon 7532 2184 eller mobil 2180 1229 for en uforpligtende snak.