Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Billigt at leje sommerhus

Hvis du og din familie har opgivet at finde en charterrejse, skulle I måske overveje at tilbringe sommerferien i Danmark. Priserne på at leje et sommerhus i sommerferien er ikke steget spor de seneste mange år. Fraværet af tyske turister holder lejebeløbet låst, og intet tyder på, at man som sommerhusgæst skal betale mere hverken i resten af dette år eller til næste år, hvis ønsket er en uge ved klitter og blåt vand.
I forhold til for tre år siden er der i dag omkring 20 pct. færre tyskere i de danske sommerhuse, og i forhold til sidste år er faldet lige nu mellem 5-10 pct., lyder vurderingen blandt de aktører i udlejningsbranchen.

Mange bliver hjemme

Landets største udlejningsbureau, Novasol, der har 6.300 feriehuse til udlejning, har justeret prisen mikroskopisk opad.
»Der er ikke noget, det tilsiger stigende priser. Den tyske økonomi er så svag, at flere bliver hjemme eller søger andre destinationer,« siger produktdirektør Morten Anker Nielsen.
Gennemsnitsprisen for en uge i et nyt sommerhus med spa, sauna og sol til otte personer ligger mellem 6.500 og 8.000 kr. i højsæsonen, og koster 30 pct. af det beløb udenfor sæsonen, oplyser Dancenter A/S.

Kilde: Jyllands-Posten