Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Beregner: Skal du købe ejer- eller andelsbolig

Det kan være svært at overskue, om en specifik andelsbolig er værd at købe, eller om man måske hellere burde investere i en tilsvarende ejerbolig. Her får du svaret.

Der er meget stor forskel på prisen på andelsboliger i Danmark. Nogle er stadig billige, mens andre – typisk de nystiftede foreninger – er i en helt anden prisklasse.

Derfor kan det engang imellem være svært at overskue, om man skal investere i en forholdsvis dyr andelsbolig, eller om det måske ville være smartere rent økonomisk at smide pengene efter en ejerbolig.

Nu kan du få svaret ved at opgive nogle få oplysninger om den andelsbolig, du overvejer at købe.

Det gør du inde på forbrugermagasinet Tænks automatiske beregner, som hurtigt giver dig et svar på, om en given andelsbolig er mere attraktiv end en ejerbolig.

Når du har indtastet nogle få oplysninger om den andelsbolig, du overvejer at købe, får du automatisk en samlet pris, som svarer til det beløb, du kunne have betalt for en ejerbolig, hvis du skulle sidde for det samme beløb om måneden.

Debat

Deltag også i debatten på andelsportal.dk/forum, hvor der blandt andet diskuteres forholdet mellem andelsbolig og ejerbolig.

Facebook

Tilmeld dig vores Facebook-gruppe for alle, der bor i andelsbolig. Husk at trykke ‘synes godt om’, når du går derind.

Facebook-gruppen: Os der bor i andelsbolig