Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

A/S Forenede TrappeFabrikker

A/S Forenede TrappeFabrikker

A/S Forenede TrappeFabrikker er en af Danmarks største producenter af trætrapper og har gennem årtier leveret trapper til danske boligejere.

Bliver I de glade ejere af en af deres kvalitetstrapper, garanterer Forenede TrappeFabrikker, at trappen skræddersyes efter netop jeres ønsker og forventninger. Hvis I beslutter jer for en trappe fra A/S Forenede TrappeFabrikker, sender de en af deres konsulenter, der foretager en opmåling af trappen.

Når I er enige om hvordan trappen skal se ud, kan der frit vælges mellem mange forskellige træsorter og gelændertyper. Efterfølgende modtager I en tegning, der garanterer at der er klarhed over alle detaljer. Trappen leveres i beskyttende emballage klar til montage og hvis I ønsker det kan FTF også klare monteringen af trappen.

Trappeløsning til ethvert behov.

FTF’s konsulenter tages ofte med på råd, når håndværksmestre og arkitekter sidder ved tegnebordet. De kan rådgive om trappens udformning, placering og om rumudnyttelsen, så trætrappen kan blive en vigtig del af et miljø med varme og udstråling.

Trapper i de bløde træsorter, fyrretræ og gran, har traditionelt mange tilhængere. De hårde træsorter – bøg, ask, eg og mahogni – tiltaler også mange boligejere. Ofte kombineres lyse og mørke sorter i smagsfulde kontraster, eller træet lakeres i en farve. Kombinationer i design, materiale og overflade er utallige.

A/S Forenede TrappeFabrikker er medlem af Dansk Trappe Kontrol, en kontrolordning for træ- og ståltrapper etableret af Dansk Trappe Fabrikantforening. En trappe med DTK-mærke har gennemgået en systematisk kvalitetskontrol og er jeres garanti.

Tilbud on-line

Som noget helt specielt kan I på A/S Forenede TrappeFabrikker’s hjemmeside www.ftf-trapper.dk bestille et tilbud on-line på netop den trappe I søger. Hvis det er tale om en specialtrappe sender FTF hellere end gerne en konsulent ud for at rådgive jer.

Hvis jeres forening står for at skulle udskifte eller etablere en ny trappe kan I med fordel klikke ind på www.ftf-trapper.dk og få inspiration eller ringe direkte på telefon 76982300.