Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Andelstanken under politisk pres

Den radikale boligordfører Charlotte Fischer mener, at andelsboligen står ved en korsvej og man bør overveje enten at sætte boligformen helt fri eller føre den tilbage. Det skriver dagbladet Børsen. Andelsportal.dk har forgæves forsøgt at få en udtalelse fra Fr. Fischer, men hun undlader helt, at reagere på vores henvendelser. Vi ville ellers godt have spurgt den radikale boligordfører, hvad de radikales grundtanker omkring andelsboligens fremtid.

Nedsættelse af kommission

De Radikale vil bl.a. sammen med de Konservative nedsætte en kommission, som skal se på området og Andelsportal.dk har i den forbindelse talt med boligordfører Jakob Axel Nielsen fra de Konservative. Han er ikke helt enig med Charlotte Fischer;

“Jeg kan ikke se hvordan boligsektoren skal kunne føres tilbage, da det jo ville være expropriation” og han fortsætter

“men lad os nu se fordomsfri på området og hvis det skal liberaliseres, så skal vi nok lade marked om det” slutter den konservative ordfører.

Andelsportal.dk er af den opfattelse at man ikke kan føre boligformen tilbage til gamle dage, hvor man kun kunne få fat i en andelslejlighed, hvis man kendte nogen, som kendte nogen. Måske er prislejet for højt lige i øjeblikket, men det skal nok stabilisere sig selv over tid.