Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Andelsportal på Facebook

Du kan finde spændende nyheder, videoklip og debatindlæg på Andelsportalens nye Facebook-side.

Andelsportal.dk er hoppet med på den sociale Facebook-bølge og har oprettet siden “Os der bor i andelsbolig”. Her kan du blandt andet få de mest relevante nyheder om andelsboligmarkedet. Udover det, kan du som andelshaver dele oplevelser og erfaringer med andre andelshavere i debatten på Facebook-siden.

I debatten har direktøren for Andelsportal.dk lavet et indlæg, hvor han foreslår, at andelsforeningers økonomi får en form for smiley-ordning, så man undgår konkurser. Se mere under debat på “Os der bor i andelsbolig” og giv os din holdning om emnet.

Et andet tiltag på den nye Facebook-side er, at der løbende lægges videoer op om lånetyper, renoveringer, husråd og andre ting, der kan være interessant, for dig der bor i andelsbolig.

Vi håber her på Andelsportal.dk, at folk vil tage godt imod den nye Facebook-side og på den måde oprette et aktivt forum for alle andelshavere i Danmark.

Udover den nye Facebook-side, kan du også følge Andelsportal på Twitter. Her bliver du opdateret på de seneste nyheder, der er lagt ud på Andelsportal.dk.