Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Andelsportal på Facebook

Du kan finde spændende nyheder, videoklip og debatindlæg på Andelsportalens nye Facebook-side.

Andelsportal.dk er hoppet med på den sociale Facebook-bølge og har oprettet siden “Os der bor i andelsbolig”. Her kan du blandt andet få de mest relevante nyheder om andelsboligmarkedet. Udover det, kan du som andelshaver dele oplevelser og erfaringer med andre andelshavere i debatten på Facebook-siden.

I debatten har direktøren for Andelsportal.dk lavet et indlæg, hvor han foreslår, at andelsforeningers økonomi får en form for smiley-ordning, så man undgår konkurser. Se mere under debat på “Os der bor i andelsbolig” og giv os din holdning om emnet.

Et andet tiltag på den nye Facebook-side er, at der løbende lægges videoer op om lånetyper, renoveringer, husråd og andre ting, der kan være interessant, for dig der bor i andelsbolig.

Vi håber her på Andelsportal.dk, at folk vil tage godt imod den nye Facebook-side og på den måde oprette et aktivt forum for alle andelshavere i Danmark.

Udover den nye Facebook-side, kan du også følge Andelsportal på Twitter. Her bliver du opdateret på de seneste nyheder, der er lagt ud på Andelsportal.dk.