Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Andelsportal i Østerbro Avis

Østerbro Avis 01-09-2004

Håndværk ind i stuen

Internetportalen Andelsportal.dk har gjort det lettere for andelsboliger at vælge passende håndværkere. En andelsforening på Østerbro gjorde det med stor succes.

Direkte kontakt.

Det er ikke altid let at finde den rette håndværker, hvis ejendommen skal renoveres. Derfor har mange andelsboligforeninger benyttet sig af en ny service på nettet, hvor de kan sætte opgaver i udbud og håndværkerne så kan byde ind på dem.

Det er ofte en jungle at finde ud af, hvilke håndværkere man skal bruge til hvad og hvornår. Spørgsmål som hvad det koster og om de gør arbejdet til tiden, om man kan stole på firmaet og i den dur trænger sig på. Men den slags bekymringer er nu fortid.

Internetportalen Andelsportal.dk er et tilbud til andelsboligforeninger, hvor man kan finde en egnet håndværker til sin opgave. Andelsportal.dk sætter simpelthen opgaver i udbud på nettet, og så kan alle håndværkere i systemet gå ind og byde på de opgaver de finder mest attraktive. Man kan hente mellem 3-5 tilbud på portalen, og har så mulighed for at vælge det bedste og billigste. Andelsforeningen i Odensegade/Faksegade brugte portalen og fik et specielt godt tilbud på udskiftning af 300 vinduer. Portalen er også en sikkerhed for f.eks. andelsboligforeningens bestyrelse, så de kan vise andelshaverne, at de vælger håndværkere seriøst og ikke vælger formandens venner til opgaven.

God rådgivning

I øjeblikket bruges portalen af mange andelsforeninger og flere kommer til. Også fordi mange andelsboligforeningers bestyrelser ikke er professionelle og derfor har brug for rådgivning. Derfor fungerer Andelsportal også som gratis rådgivningsorgan. Portalen har tilknyttet et rådgivningspanel, hvor professionelle folk indenfor jura, finansiering, forsikring, byfornyelse, ejendomsadministration, renovering og istandsættelse samt bredbånd og telefoni giver gratis rådgivning.