Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Andelsportal i Jyllands-Posten

Andelsportal.dk var i Jyllands-Posten’s netavis under IT & Computer fredag den 6. august:

Portal formidler håndværkeropgaver for 40 mio. kr.

En dansk netportal har på et år formidlet håndværkeropgaver for 40 millioner kroner og regner med at runde 80 millioner i kalenderåret 2004.

Af Karim Pedersen – fredag 6. august 2004 , 13:07

De gule telefonbøger bliver tyndere og tyndere, mens netportalerne bugner – det skønnes at halvdelen af den danske reklameomsætning på nettet går til firma- og produktannoncer i internet-opslagsværker. Interessen for at finde malere, tømrere og vvs-folk på nettet kan mærkes hos net-tjenesten Andelsportal.dk, som ifølge egne oplysninger i det seneste år har formidlet arbejdsopgaver for over 40 millioner kroner.

Portalen henvender sig til andels-boligforeninger og deres beboere og melder om stærkt stigende interesse for tjenesten, siden den i marts 2003 åbnede for muligheden for at sætte opgaverne i udbud. I 2004 forventes portalen at runde 80 millioner kroner.

»Andelsportal.dk kan naturligvis ikke garantere, at alle vores kunder automatisk får arbejdsopgaver ved at stå i vores database, men muligheden er der. Til gengæld skal vi love for, at foreningerne benytter vores leverandør søgemaskine i den helt store stil. Foreningerne bruger især søgemaskinen, når de skal bruge en lokal leverandør til mindre opgaver,« siger direktør Jess Krelskov fra Andelsportal.dk.

Opgaverne går fra udskiftning af forsatsvinduer over gårdrenoveringer og vedligeholdelsesplaner til rengøring og vinduespolering.

Kilde: Comon/Jyllands-Posten