Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Andelsportal i Jydske Vestkysten

Artikel i Jydske Vestkysten 28/9 2004 (oplag. ca. 89.000)

Byggearbejde på nettet

Det er blevet meget nemmere for andelsboligforeningerne og deres beboere at finde kvalificerede lokale håndværkere via nettet.

Siden Danmarks største internetportal for andelshavere og andelsboligforeninger. Andelsportal.dk, i juli 2003 åbnede for muligheden for at sætte opgaverne i udbud, har portalen formidlet arbejdsopgaver for over 40 millioner kr. Interessen for servicen er stærkt stigende. I 2004 forventes portalen således at runde 80 millioner kr.

”Andelsboligforeningerne er begejstrede for den nye service, hvor de kan få 3-5 tilbud fra vores database af kvalificerede håndværkere og leverandører,

fortæller direktør Jess Krelskov fra Andelsportal.dk.

Ingen opgave er for stor eller for lille til at blive sat i udbud på Andelsportal.dk. Opgaverne spænder fra udskiftning af forsatsvinduer over gårdrenoveringer og vedligeholdelsesplaner til rengøring og vinduespolering. Du kan læse eksempler på udførte arbejdsopgaver på Andelsportal.dk.

Håndværkerne og leverandørerne er kunder hos Andelsportal.dk og betaler for eksponeringen i portalens Leverandør søgemaskine. Når en arbejdsopgave kommer ind til hans branche og i hans geografiske områder, får han mulighed for at afgive tilbud på opgaven.

”Andelsportal.dk kan naturligvis ikke garantere, at alle vores kunder automatisk får arbejdsopgaver ved at stå i vores database, men mulighederne er til stede” siger Jess Krelskov fra Andelsportal.dk og fortsætter ”til gengæld skal vi love for, at foreningerne benytter vores Leverandør søgemaskine i den helt store stil. Foreningerne bruger især søgemaskinen, når de skal bruge en lokal leverandør til mindre opgaver. Leverandørerne er nemlig opdelt geografisk – nemt og overskueligt”.

Gratis råd

Men portalen kan meget mere en at formidle arbejdsopgaver til håndværkere. Da de færreste andelshavere har erfaring med driften af en ejendom er der løbende behov for råd og vejledning. Der giver eksperterne på Andelsportal.dk gratis svar. Svarene kommer fra eksperter i jura, finansiering, forsikring, byfornyelse, ejendomsadministration, renovering og istandsættelse samt bredbånd og telefoni. Andelsboligforeningerne har ofte brug for en salgskontrakt, en lejekontrakt, en fremlejekontrakt eller en erhvervslejekontrakt. Der er det praktisk, at kontrakterne kan udskrives direkte fra Andelsportal.dk.

Portalen giver gennem Club Andelsportal.dk andelshaverne, andelsboligforeninger og leverandørerne muligheden at spare penge på en lang række arrangementer, f.eks. film, teater, udstillinger, koncerter, middage, udflugter og foredrag. Desuden vil klubbens medlemmer på sigt kunne få rabatter og gode tilbud på alt lige fra transport og hoteller over forsikringer og forbrugslån til blade og aviser. Andelsportal.dk bruges af landets 170.000 andelshavere, 3.600 andelsboligforeninger og deres bestyrelser som et gratis internet-redskab til at lette deres dagligdag.

Kilde: Jydske Vestkysten