Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Andelsportal hjalp rekord mange foreninger i 2007

Året 2007 blev et rekordår for Andelsportal.dk. Ikke nok med at vi forøgede vores besøgstal til næsten 22.000 månedlige brugere, så modtog vi også rekord mange spørgsmål til vores ekspertpanel.

Og endnu bedre, så hjalp vi rigtig mange foreninger med at finde den rette leverandør til en specifik opgave. Det er vi ekstra glade for, da vi derigennem kunne give vores mange sponsorer noget at arbejde med og dermed en grund til at fortsætte samarbejdet i 2008.

Husk at bruge vores leverandører

Vi er jo ikke stats- eller fondstøttet og er derfor afhængig af vores mange leverandører. Og hvis du fortsat er glad for Andelsportal.dk og synes vi bringer god og nyttig information til torvs, vil vi bede dig huske at lægge foreningens opgaver i udbud på vores portal. Herved får du tre uvildige tilbud på jeres opgave og kan dermed vælge blandt tre dygtige og kompetente leverandører – og indirekte støtte Andelsportal.dk. Husk at du og dine foreningsmedlemmer også privat kan lægge opgaver ind via Andelsportal.dk eller finde en enkelt leverandør på bagsiden af Andelsbolig Nyt eller ved hjælp af søgemaskinen på Andelsportal.dk.

Ophavsretten tilhører Andelsportal.dk. Informationerne må alene anvendes til egen, ikke-kommerciel brug.