Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Andelsportal.dk i Lokalavisen Nordsjælland

Nedenstående artikel var i Lokalavisen Nordsjælland, som har et læsertal på 46.000:

Andelshavere på bare tre måneder lånt over 2,5 mia. kr. ifølge og bruger rigtig mange af pengene på at istandsætte deres andelslejligheder.

Heldigvis for betalingsbalancen bruger de ”nyrige” andelshavere ikke alle pengene på langvarige forbrugsgoder og dyre udlandsrejser. Rigtig mange penge bliver brugt dér, hvor de oprindeligt kom fra; Nemlig i andelslejligheden.”Vi har siden 1. februar i år videreformidlet arbejdsopgaver for over kr. 200 millioner og regner med at runde kr. 1/2 milliard inden året er omme” fortæller servicechef Karsten Arendt fra Andelsportal.dk.

Andelsportal.dk er en af Danmarks største boligportaler, som gratis servicerer landets andelsboligforeninger. Portalen har over 5000 unikke brugere om måneden, som aktivt bruger services som gratis rådgivning, nyheder og ikke mindst muligheden for at lægge arbejdsopgaver i udbud.

Succesen skyldes bl.a. muligheden for at private kan lægge arbejdsopgaver i udbud. ”Når vi modtager en arbejdsopgave sender vi den ud til 2-3 leverandører, som herefter vender tilbage med tilbud på arbejdsopgaven indenfor 72 timer” uddyber Karsten Arendt, som blev ansvarlig for formidlingen 1. februar på Andelsportal.dk.

Ejerne af landets godt 180.000 andelsboliger har pantsat deres boliger for op imod 2,5 mia. kr. Det svarer til knap en tiendedel af den samlede friværdi i boligerne, og det gennemsnitligt lån ligger på 200.000 kr.