Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Andelsmægler åbner ekstra butik

Der er kommet så godt gang i andelsboligmarkedet, at der er blevet plads til ejendomsmæglere, der udelukkende fokuserer på salg af andelsboliger.

For halvandet år siden åbnede Andelsbutikken på Østerbro i København. Det unikke ved denne ejendomsmægler er, at de kun beskæftiger sig med salg af andelsboliger, og det er indtil videre gået rigtig godt. Så godt, at de den 1. juli åbner endnu en afdeling, som kommer til at ligge på Frederiksberg.

Det er blevet mere almindeligt at sælge sin andelsbolig gennem en ejendomsmægler. Og selvom der er mange om buddet, mener Andelsbutikken, at de kan tilbyde lidt mere.

– Den store forskel på os og vores kolleger, der også sælger andelsboliger, er, at vi gør det 100 procent og bruger al vores tid på det. Derfor har vi stor kompetence og ekspertise på området, siger Martin Østengaard, der er indehaver af Andelsbutikken.

Sælger til højere pris

Netop det, at de kun har fokus på andelsboliger, gør, at Andelsbutikken kan fordybe sig i alt, hvad der vedrører markedet, og det har givet synlige resultater.

– Vi kan dokumentere, at vi får en højere pris, end hvis du sælger din andelsbolig selv. Folk søger os, fordi vores spidskompetence er andelsboliger. Vi sælger en lejlighed på gennemsnitlig 45 dage, hvilket er det laveste i området. Ydermere er det kun to procent af de boliger, vi sætter til salg, som vi ikke får solgt, siger Martin Østengaard.

Andelsbutikkens hovedsæde ligger på Østerbro, men 30-40 procent af omsætningen kommer fra resten af København. Med den nye afdeling på Frederiksberg håber Andelsbutikken at komme endnu bredere ud og servicere kunderne endnu bedre.

Se interview med Martin Østengaard fra Andelsbutikken på vores web-tv…