Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Andelsbolig Nyt og Ejerforenings Nyt

Som i 2007 har vi i år sendt Andelsbolig Nyt ud 10 gange til alle vores andelsboligforeninger. Vi har løbende dækket aktuelle emner og tiltag på andelsboligmarkedet og skabt en del debat i hovedparten af de danske medier. Vi forsøger at have en så objektiv tilgang til stoffet, som overhovedet muligt, og derfor er alle vores historier ikke lutter lagkage. Vi har bragt artikler om så forskellige emner som skattereform, problemer med salg af andelslejligheder over Andelstanken anno 08 til finanskrisen og afskaffelsen af den offentlige vurdering. Derudover har vi behandlet mange forskellige temaer som eksempelvis altan, tag- og facaderenovering og energivinduer.

Vi får heldigvis rigtig god respons på vores udsendelser og de eneste, som afmelder Andelsbolig Nyt, er dem, som er flyttet i ejerlejlighed eller eget hus. Men den gruppe er vi også begyndt at kommunikere med i 2008. Vi begyndte nemlig at udsende Ejerforenings Nyt fra foråret 08 til ca. 5000 ejerforeninger. Stil og layout er det samme som Andelsbolig Nyt, hvor emner og artikler naturligvis handler om ejerboligmarkedet. Vi har i år haft fire udsendelser af Ejerforenings Nyt og det samme antal udkommer næste år.

Alt i alt sender AB Gruppen årligt i omegnen af 70.000 udgivelser rundt til ca. 10.000 andels- og ejerforeninger og på den måde holdes boligejerne ajour med de seneste tiltag, nyheder samt aktuelle temaer. Din virksomhed har naturligvis mulighed for at blive eksponeret over for begge målgrupper og hvis det har jeres virksomheds interesse skal I tage en snak med jeres konsulent.