Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

ADVODAN indgår samarbejde med Andelsportal.dk

Som et led i ADVODAN’s strategi om at komme nærmere landets andelsboligforeninger og i takt med Andelsportal.dk’s udbygning af portalens ekspertpanel, har de to virksomheder aftalt at indgå et formelt samarbejde.

Flere andelshavere har behov for rådgivning og direkte juridisk hjælp i forlængelse af en række nye love på andelsboligområdet og en mere kompliceret hverdag for de enkelte foreninger og andelshavere. Senest var en sag fremme om andelslejligheder, der ikke er det papir værd, de er skrevet på, da gamle deklarationer så dagens lys. En af mange årsager til, at ADVODAN og Andelsportal.dk har valgt at indgå et samarbejde.

Aftalen med Andelsportal.dk indebærer bl.a., at ADVODAN har mulighed for at blive markedsført og eksponeret over for landets andelsboligforeninger, og samtidig får brugerne af Andelsportal.dk mulighed for gratis juridisk rådgivning via portalens ekspertpanel, som bl.a. også består af Amagerbanken, Alm. Brand og DATEA.

Andelsboliger tæt på ejerboliger

Ifølge adm. direktør Tom Skovbon fra ADVODAN forventes der et stigende behov for juridisk assistance: I takt med de stærkt stigende priser på andelsboliger, vil flere og flere søge hjælp hos egen advokat. Det ville jo være utænkeligt at købe et hus uden egen advokat, og det samme kommer til at gælde for andelslejligheder, vurderer adm. direktør Tom Skovbon fra ADVODAN.
Hos Andelsportal.dk kan man også mærke en øget interesse for uvildig, juridisk hjælp.

“Vi er meget glade for samarbejdet med ADVODAN, så vi nu kan servicere det stigende antal spørgsmål, vi får af juridisk karakter”, udtaler direktør Martin Borgstrøm fra Andelsportal og fortsætter: “Det er blevet mere kompliceret at være andelshaver i dag, da man ikke længere bare køber en andel til kr. 5.000 og betaler 1.200 om måneden. Der er langt flere forhold, man bør og skal sætte sig ind i,” afslutter Martin Borgstrøm.

ADVODAN er en landsdækkende sammenslutning af uafhængige advokat-virksomheder, der beskæftiger ca. 200 jurister og har kontorer i mere end 50 byer. Fælles efteruddannelse, kvalitetssikring og informationsteknologi, betyder for vore kunder, at alle opgaver bliver løst rationelt og på et højt kompetenceniveau nationalt, regionalt og lokalt.

Andelsportal.dk, som drives af AB Gruppen A/S, servicerer landets andelshavere og andelsboligforeninger med bl.a. gratis rådgivning, nyheder på boligmarkedet og arbejdsopgaver i udbud. Portalen har sammen med sine søster-portaler over 30.000 månedlige brugere og vil i 2006 videreformidle arbejdsopgaver for mere end kr. 1. milliard.

Kontakt direktør Martin Borgstrøm fra Andelsportal.dk på telefon 7733 4000 eller mb@abgruppen.dk for mere information og billedmateriale – www.andelsportal.dk