Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

ADT-Sensormatic ApS

De færreste vil mene at verden er blevet mere tryg at leve i de sidste år – tværtimod. Det er en beklagelig kendsgerning, at selv i vores lille andegård er en stigende forråelse blevet dagligdag for mange. Flere og flere må desværre leve med et stigende antal indbrud, hærværk og ildspåsættelser. Derfor må mange boligforeninger nødvendigvis også se på sikringen af deres ejendom.

Beskytter dig privat som i virksomheden

Indbrudsalarmer er systemer designet til at overvåge virksomheder, forretninger eller private hjem. Hvis disse ejendomme besøges uanmeldt eller beskadiges på nogen måde, mens systemet er tilsluttet, aktiveres en alarm, og en alarmcentral modtager besked herom.

Det ideelle indbrudsalarmsystem giver den hurtigst mulige advarsel, hvis en ubuden gæst kommer ind på det pågældende område. Under normale omstændigheder er der ingen risiko for falsk alarm. Systemet er nemt at anvende, diskret udført og giver brugeren tryghed.

ADT’s konsulenter har stor erfaring med projektering af indbrudsalarmer, som kan give den rigtige balance mellem tidlig registrering, tilstrækkelig dækning og realistisk omkostning. Om det er til sikring af det private hjem, en mindre virksomhed eller store virksomheder, har ADT en komplet række af systemer, der passer til alle typer størrelser og budgetter.

Den bedste form for kameraovervågning

Intern kameraovervågning (CCTV) kan også hjælpe med til at beskytte såvel personer som ejendomme ved altid at “holde øje med tingene”.

Et CCTV system består hovedsageligt af et antal kameraer, der er placeret i hensigtsmæssige områder, hvorfra de optager og sender billeder til monitorer opsat i en overvågningscentral. Det ideelle CCTV system sender billeder af fineste kvalitet både i dagslys, såvel som i aftenslys og er nemt og fleksibelt at anvende. Desuden viser det en høj billedkvalitet, når bevismaterialet optages.

ADT’s CCTV systemer kan tilpasses de omgivelser de skal sidde i, såvel som de sikkerhedsbehov kunden måtte have. De kan installeres med alle slags formål, for eksempel som et præventivt skræmmemiddel, som observation af sikkerhed eller til indsamling af informationer, for kontinuerligt at dokumentere aktiviteter i et bestemt område.

CCTV i samfundet

I de senere år har CCTV gjort meget for at hindre kriminalitet og samfunds-fjendsk adfærd. Fra tæt befolkede offentlige steder, så som busterminaler og togstationer, til travle indkøbscentre, fra virksomhedsejendomme til private boligejendomme. Lige meget hvor giver CCTV systemer brugeren mulighed for at kunne se i mørke og at kigge rundt om hjørner eller endda holde øje med tingene fra stor afstand.

ADT-Sensormatic ApS

ADT-Sensormatic ApS, en division under Tyco Fire & Security, er den største enkeltudbyder af elektroniske sikkerhedsservices i Nordamerika og Europa. ADT’s sikkerhedsløsninger inkluderer indbrudsalarmer, tågesikring, kameraovervågning, adgangskontrol herunder dørtelefoner, alarmcentraler, integrerede systemer og varesikring.

ADT er markedsledende med hensyn til design og installation af CCTV systemer. ADT’s ekspertise inden for alle former for elektronisk sikkerhed gør det muligt at integrere CCTV systemerne med andre former for sikkerhedssystemer, så som adgangskontrol og indbrudsalarmer m.m.

Hvis jeres forening eller du som privatperson er interesseret i at høre mere omkring sikring af jeres ejendom er I velkommen til at kontakte ADT-Sensormatic ApS på telefon 70 80 70 00 eller se nærmere på www.adt.dk.