Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

1000 opgange mangler stadig postkasser

Ved årsskiftet skulle det have været slut med postbude, der halser op og ned af trapper. Alle etageejendomme skulle senest 1. januar have opsat fællespostkasser i opgangen, men en del mangler stadig.

For fem år siden vedtog Folketinget, at alle etageejendomme skulle installere et fælles postkasseanlæg senest ved udgangen af 2009.  Det gav travlhed i boligforeningerne sidste efterår, men langt fra alle nåede det. Cirka en femtedel af landets 100.000 etageopgange havde således ikke sat postkasser op i tide. Men trods trusler om det modsatte, har alle alligevel fået post.

– Vi har omdelt, som vi plejer, men vi har med breve gjort opmærksom på, at det skal bringes i orden, siger Henrik Larsen, der er chef for Post Danmarks privatkunder.

Otte måneder efter loven trådte i kraft, har 1000 opgange stadig ikke fået installeret fælles postkasseanlæg, men Post Danmark er meget tilfredse med antallet.

– Der er sket rigtig meget det sidste halve år, og vi er glade for at så forholdsvis få stadig mangler. Lige inden sommerferien skrev vi til dem, og den 15. oktober laver vi en ny optælling, og så tager vi den derfra, siger Henrik Larsen.

Han understreger, at hvis andelsboligforeninger ikke får sat postkasserne op, så vil hammeren i sidste ende falde, og posten vil blive væk.

Parcelhusejere er de næste

De mange foreninger, der i det sidste halve år har bestilt postkasser, er dog ikke den eneste årsag til, at postkasseproducenterne har svært ved at få armene ned. Mange villa- og parcelhusejere skal nemlig også have nye postkasser.

Ifølge en ny lov, skal de inden udgangen af i år have en postkasse ved fortovet. Det betyder, at omkring en million husstande skal have ny postkasse eller skal have flyttet deres eksisterende.

Husk, at I gratis kan indhente tilbud på opsætning af postkasser via Andelsportal.dk.

Nyttige links
Debat
Deltag i debatten om smiley-ordninger, konkurser, trappelån eller andet på vores nye debatforum

Facebook
Hold dig opdateret på regler, information og nyheder om andelsboliger. Tilmeld dig Facebook-gruppen Os der bor i andelsbolig

Twitter
Følg Andelsportal.dk på Twitter på Twitter.com/andelsportal