Vedligeholdelsesplan til foreningen – Få 3 tilbud

En vedligeholdelsesplan giver andelsboligforeningen overblik over vedligeholdelsesarbejdet i typisk 5-10 år. Dermed undgår I ubehagelige overraskelser og får et overblik som der kan budgetteres efter.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Rådgivere i hele landet

Vedligeholdelsesplan – et effektivt styringsværktøj

Undgå ubehagelige overraskelser og få en plan over vedligeholdelsen af andelsboligforeningen mange år frem. Når I som bestyrelse eller administration har overblik over opgaverne, kan I disponere ressourcerne lang tid frem. I får en rød tråd for vedligeholdelsesarbejdet på ejendommen og kan både planlægge og prioritere istandsættelse og økonomi.
Andelsportal.dk sætter jer i forbindelse med tre forskellige professionelle rådgivere, der udfører vedligeholdelsesplaner, og I modtager tre uforpligtende tilbud på den konkrete opgave. Det er selvfølgelig helt gratis. Send jeres opgave ind nu.

Bestil 3 uforpligtende tilbud på en vedligeholdelsesplan til jeres forening »

Hvad indeholder vedligeholdelsesplanen?

En professionel rådgiver – for eksempel en rådgivende ingeniør eller en arkitekt – gennemgår andelsboligforeningen og samler sine anbefalinger i en skriftlig rapport. I modtager en detaljeret beskrivelse af ejendommens tilstand med et skøn over udgiftsniveauet på de enkelte renoveringsprojekter og med anbefalinger til, hvordan og hvornår opgaverne skal udføres. En ordentligt udarbejdet vedligeholdelsesplan, kan sørge for at foreningen undgår ubehagelige overraskelser i form af akutte renoveringsbehov, der kan være dyre at få lavet. Med en vedligeholdelsesplan har man planlagt renoveringerne i god tid i forvejen.

Vedligeholdelsesplan giver økonomisk overblik

Når I kender ejendommens tilstand, kan I budgettere med et fast årligt beløb til vedligehold og får ikke pludselig store uforudsete udgifter til istandsættelse. Overblikket er interessant i forhold til andelsboligforeningens budgetlægning, men også i forhold til finansiering og salg af andele. Vedligeholdelsesplanen udarbejder et rådgivende ingeniørfirma i samarbejde med andelsboligforeningen og/eller ejendomsadministrator.

Nordea: Alle foreninger burde have en vedligeholdelsesplan

 

Vedligeholdelsesplan = langsigtet budgetlægning

Vedligeholdelsesplanen er et godt planlægningsredskab for bestyrelsen også på den lange bane. I kan planlægge økonomien ud fra kommende opgaver, der kræver, at I optager lån, som påvirker boligafgift og andelskrone.
Få styr på andelsboligforeningens tilstand og dens værdi – få lavet en vedligeholdelsesplan nu. Send en beskrivelse af opgaven ind til Andelsportal.dk, så sørger vi for, at I modtager tre uforpligtende og gratis tilbud på vedligeholdelsesplaner.

Bestil tre tilbud på en vedligeholdelsesplan nu »

Så let er det at få 3 tilbud på vedligeholdelsesplan

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Vores serviceafdeling, kontakter dig telefonisk

Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

Beskriv kort din byggeopgave, som du ønsker at få udført

Det siger andre andelsboligforeninger
 • Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.
  AB Paludan Müllers Vej 5-7
 • Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.
  Andelsforeningen Dronningensgade 15
 • Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.
  AB Nørrebrogade 66-70
Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud