Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Malerarbejde – Få 3 tilbud til andelsboligforeningen

Søger jeres andelsboligforening hjælp til maleropgaven? Så kan det godt betale sig at få en professionel maler til arbejdet, hvad enten det er trappeopgangen, fællesarealerne, facaden eller andelsboligen, der trænger til en overhaling. Send opgaven ind og modtag 3 helt uforpligtende tilbud på malerarbejdet i andelsboligforeningen.

 • Nemt – Indsend opgaven online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden for 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Malere i hele landet
Se hvor enkelt det er
Malerarbejde

Hvad kan en maler hjælpe andelsboligforeningen med?

Mange professionelle malere har specialiseret sig i at udføre malerarbejde i andelsboligforeninger. Det betyder, at maleren nemt kan stå for hele processen, når I står overfor en maleropgave.

Maleren kan hjælpe andelsboligforeningen med:

 • Facademaling
 • Maling af trappeopgange
 • Malerarbejde på fællesarealerne
 • Udendørs maleropgaver
 • Malerarbejde i andelsboligerne
 • Istandsættelse af lejligheder ved flytning
 • Opsætning af tapet og filt

Professionelt malerarbejde betaler sig

Det er andelsboligforeningens pligt at vedligeholde fællesarealerne – også når vi taler malerarbejde. Kvalitetsrigt og holdbart malerarbejde kræver den rette erfaring og teknik. Samtidig kan maleren rådgive til det rette valg af maling og sikre, at processen forløber gnidningsfrit og effektivt. Malerarbejde er nemlig mere end det øjet ser.

Maleren sørger for at dække alt det af, der ikke skal males og efterser, hvor der eventuelt skal udbedres huller eller slidtage inden malerrullen findes frem. Maleren sikrer også, at det er den rigtige maling der bruges, da der er stor forskel på kvaliteten af maling. Med en professionel maler på opgaven undgår foreningen eller andelshaveren også uheldige helligdage – og dermed en masse spildarbejde. Maleropgaven er først færdig, når resultatet står snorlige, afdækningen er fjernet og der er ryddet pænt op igen. Med andre ord sparer andelsboligforeningen tid og får en høj standard, når der bruges en professionel maler til arbejdet.

Maling af trappeopgange

Maling af trappeopgange er en overkommelig opgave for andelsboligforeningen, hvis de hyrer en maler til opgaven. Trappeopgangen er en vigtig del af foreningens ejendom, som bliver udsat for slidtage, når andelshavere og besøgende dagligt bruger arealerne. Maleren kan ofte stå for hele totalrenoveringen af trappeopgangen, da de samarbejder med firmaer, der er specialister i gulve og trapper.

Maleren rådgiver andelsboligforeningen til det rigtige valg af farve og glans til trappeopgangen. Jo højere glans – jo mere skinnende vil overfladen være. I en trappeopgang kan det være fordelagtigt, at malingen har en høj glans. Det skyldes at trappeopgangen bliver brugt hyppigt og væggene skal kunne klare slidtagen. Kvalitetsmaling med høj glans kan også klare de sprøjt, der skulle komme, når trapperne bliver vasket.

Trænger jeres trappeopgang til en kærlig hånd, så tøv ikke med at få tilbud på malerarbejdet. Vi anbefaler, at I kontakter tre firmaer, så I har et godt sammenligningsgrundlag i forhold til pris og malerens anbefalinger.

Hvilken maling skal foreningen vælge?

Maleren er fageksperten i valg af den rigtige maling til opgaven. Sammen med foreningen eller andelshaveren finder maleren derfor frem til, hvilken type maling der passer bedst til netop jer. Ønsker I en mat overflade, der skaber en hyggelig og rå stemning? Eller ønsker I maling i høj glans, der nemt kan rengøres? Maleren kender de nyeste trends og tendenser og kan præsentere jer for forskellige farveprøver. Maleren kan også rådgive i miljørigtig maling, der er sundt for indeklimaet og ikke indeholder skadelige stoffer.

Maling af andelsboligforeningens facade

En typisk maleropgave i andelsboligforeningen er maling af ejendommens facade. Maleren har stor ekspertise i at undersøge facadens tilstand inden malerarbejdet udføres. Når maleren har gennemgået facaden for eventuelle fugtskader, afskalninger og løs puds kan den dygtige fagmand finde den løsning, der passer jeres forening. Det er vigtigt, at facademalingen bliver udført korrekt, så facaden i fremtiden kan modstå det danske vind og vejr. Maleren sikrer, at jeres facade behandles optimalt før malingen påføres – ligesom at maleren tager højde for, at facaden i fremtiden skal kunne modstå frost, snavs og fugt.

Giv jeres andelsboligforening et professionelt og æstetisk ansigtsløft med facademaling. Indhent 3 uforpligtende tilbud på facademaling i dag.

Når andelsboligen skal males

Er du lige flyttet ind i en andelsbolig, eller er du bare træt af at se på de gamle vægge? Så kontakt en maler og få indfriet dine malerdrømme. Maleren hjælper nemlig ikke kun andelsboligforeningen med godt malerarbejde. Andelshaverne kan med fordel også spare en masse tid og kræfter ved at kontakte en maler, hvis boligen skal have en opgradering. Maleren er andelshaverens vej til et kvalitetsresultat – og samtidig behøver det ikke at koste dyrt at få professionel hjælp til opgaven. Faktisk bliver mange andelshavere positivt overraskede over, hvad det koster at få malet.

Ligesom med foreningsopgaverne sørger maleren for hele processen fra A-Å, når andelsboligen skal males. Maleren gennemgår de forskellige løsninger med dig som andelshaver, rådgiver til det rigtige farvevalg, afdækker og sørger for, at malerarbejdet udføres effektivt og korrekt. Maleren har øje for den endelige finish og ved præcis, hvordan malingen skal påføres. Skal væggene spartles eller filtes kan maleren også hjælpe med dette.

Er malerarbejde en individuel forbedring?

Det varierer fra forening til forening om malerarbejde kan afskrives. Som tommelfingerregel er det kun opsætning af filt og glasvæv, der kan afskrives. Husk at gemme kvitteringerne på malerarbejdet, så du kan videregive dem til bestyrelsen, hvis boligen skal sælges.

Hvad koster en maler?

Prisen på malerarbejde kan variere fra firma til firma. Derfor anbefaler Andelsportal.dk, at andelsboligforeningen indhenter 3 uforpligtende tilbud på det ønskede malerarbejde. Tre tilbud giver et godt sammenligningsgrundlag og mulighed for dialog med tre fagmænd, der kan rådgive til det bedste resultat. Andelsboligforeningen kan også sammenligne, hvad der er inkluderet i tilbuddene.

Når maleren kommer på besøg

Typisk vil maleren gerne forbi og besigtige maleropgaven i andelsboligforeningen, så vedkommende kan give en retvisende pris. Her undersøger maleren adgangsforholdene og om der er behov for eventuelt stillads. Maleren er en fagmand, der gerne deler ud af sin viden. Har andelsboligforeningen spørgsmål eller specifikke ønsker kan I derfor altid søge rådgivning hos maleren.

Hvor lang tid tager en maleropgave?

Der er naturligvis stor forskel på om foreningen skal have malet hele facaden eller væggene i fælleshuset. Heldigvis er maleren mester i grundigt og effektivt arbejde. Malerarbejde er derfor en renovering, der ikke tager lang tid at få klaret i foreningen. Maleren vurderer, hvor mange lag, der skal males og den optimale tørretid. Herefter giver maleren en retvisende tidshorisont, så andelsboligforeningen ved, hvor længe maleropgaven tager. Taler vi om malerarbejde i en andelsbolig tager det ikke mere end et par dage at få indfriet malerdrømmene.

Find en maler, der har tid i ordrebogen: Få 3 tilbud på malerarbejdet.

Fordelene ved at bruge en maler

Selvom maling er en opgave mange tror, at de kan klare selv, er det mere omfattende end som så. Udover indkøb af materialer kræver malerarbejde også grundigt forarbejde med den rette afdækning. De større maleropgaver som maling af facader kræver ligeledes den rette ekspertise, da facaden skal kunne klare frost, fugt, vind og vejr.

Med en professionel maler får andelsboligforeningen:

 • Rådgivning til valg af den rigtige maling
 • Kvalitetsrigtige løsninger, der holder mange år frem
 • En fagmand, der står for hele processen
 • Effektive løsninger, der sparer foreningen for en masse besvær

Sådan får jeres forening tilbud maling i andelsboligforeningen

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Det siger andre andelsboligforeninger

AB Paludan Müllers Vej 5-7

Det gik let og smertefrit. Vi sendte en ret specificeret forespørgsel ud på, hvad vi søgte hos en valuar og fik leveret nogle tilbud indenfor dette.”

Andelsforeningen Dronningensgade 15

Det har været fint, der var respons og vi fik 3 tilbud på dørtelefoner. Oplevelsen var at det fungerede. Vi fik de tilbud vi havde bedt om.

AB Nørrebrogade 66-70

“Jeg var meget positivt overrasket over, at der var en person, der ringede og uddybede opgaven. Det er jo en gratis service. Det gav os mulighed for, at få overblik over prisniveauet på opgaven.”

Slip for besværet med selv at finde dygtige malerfirmaer